TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De data asta e adevărat 978-630-305-205-2
De data asta e adevărat
Vezi
galerie

De data asta e adevărat

de Ann Liang

Id: #435045

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ești gata să te îndrăgostești de această comedie romantică delicată și plină de neprevăzut?

 

Totul începe cu un pact între doi adolescenți care au nevoie unul de celălalt pentru a-și construi viitorul la care visează. Eliza și Caz pretind în fața colegilor și a lumii întregi că sunt cuplul perfect. Dar ce faci atunci când relația pe care ai inventat-o se transformă treptat într-o iubire dureros de reală care riscă să-ți dea toate planurile peste cap?

 

Cărțile lui Ann Liang au o magie aparte. Ele te fac să râzi, să chicotești și, fără să îți dai seama, ajungi să te îndrăgostești de atmosfera lor inconfundabilă și de personajele care descoperă vulnerabilitatea și iubirea.

 

O poveste perfectă pentru fanii Meg Cabot și Jenny Han.


Poți să te îndrăgostești cu adevărat chiar și atunci când toată lumea privește?

Când eseul Elizei Lin, în vârstă de șaptesprezece ani, despre întâlnirea neașteptată cu dragostea vieții sale devine viral, întreaga ei viață se schimbă peste noapte. Acum are admirația colegilor ei de la noua școală internațională din Beijing, o oportunitate de stagiu de lansare a carierei la revista ei preferată... și un secret uriaș de păstrat.

 

Eliza și-a inventat eseul. Nu a mai fost niciodată într-o relație, cu atât mai puțin îndrăgostită. Ar fi fost prea frumos să fie adevărat, nu-i așa?

 

Dornică să ascundă adevărul, Eliza face o înțelegere cu actorul celebru din clasa ei, fermecătorul și distantul, Caz Song. Îl va ajuta să-și scrie eseurile pentru aplicarea la facultate dacă el se va da drept iubitul ei. Caz este un prieten de vis - îi trimite bilețele scrise de mână în clasă, o face să râdă pe sora ei mai mică și o scoate la plimbări cu motocicleta pentru a lua cele mai bune gustări din oraș.

 

Dar când relația ei cu Caz începe să pară un pic prea convingătoare, toate planurile atent elaborate ale Elizei sunt amenințate. Poate ea să-și mai urmeze visurile dacă asta înseamnă să-și frângă propria inimă?

 

Pentru cine este scrisă această carte?

· Pentru romanticii incurabili

· Pentru oricine a avut vreodată o pasiune pentru o celebritate

· Pentru cei care încă își caută locul în lume

· Pentru cei care iubesc serialele chinezești

· Pentru cei care speră în secret la o iubire reciprocă, dar le este frică de vulnerabilitate și respingere

· Pentru cei care iubesc procesul de transformare a unei iubiri de fațadă, într-o iubire adevărată

· Pentru cei care vor să citească una dintre cele mai bune comedii romantice ale anului

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ann Liang

Traducător: Daria Laurian

Data apariției: februarie 2024

Titlu original: This time it's real

ISBN: 978-630-305-205-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, magie, umor

 

Opinii editoriale

„O încântare totală. Amuzantă până la lacrimi, dulce și romantică, este o bijuterie de carte!”

Meg Cabot, autoarea seriei de succes The Princess Diaries

„Această carte este definiția fericirii. Am repetat acest lucru de nenumărate ori. Ann Ling găsește o modalitate de a crea personaje atât de reconfortante, care acum au devenit întreaga mea personalitate. Dacă ar trebui să recomand o carte oricărui cititor care își dorește să-și îmbunătățească starea de spirit (da, mă refer la tine, citește-o acum!), „De data asta e adevărat” este cea potrivită.”

Mitra

„De data asta este adevărat” este o carte plină de speranță, umor, vulnerabilitate, emoție, tandrețe, tensiune. Prietenie și dragoste adevărată. Inima mi se sfâșia și se vindeca în același timp. Ann Liang are capacitatea de a face ca personajele și decorul să pară atât de reale. Am simțit că sunt Eliza de fiecare dată, trecând prin luptele și triumfurile ei. Gândim la fel și avem aceleași temeri.”

Annabella

„Această carte cuprinde toate aspectele importante din viața unei persoane – relațiile, presiunea academică, cariera, frica de singurătate, prietenia, lupta pentru a te adapta într-un loc nou și a descoperi cum să te integrezi în societate, oamenii pe care i-am iubit odată, doar pentru a se îndepărta ulterior fără vreun motiv, până în punctul în care am simțit că era ceva în neregulă cu mine. Am simțit fiecare lucru prin care trecea Eliza, izolându-mă de oameni, reprimându-mi emoțiile și citind mai multe cărți, pentru că, în final, știam că cititul era singurul meu prieten.”

Diana

„Povestea și personajele din această carte ating multe corzi sensibile cititorilor. Din când în când, dai peste cărți și personaje care te fac să simți toate felurile de emoții și cu care te poți identifica cu adevărat. Te vindecă și îți oferă speranță în același timp. Această carte a fost o astfel de carte pentru mine. Ann Liang transpune perfect în scris provocările de a trăi în diferite țări în timp ce crești și îți îndeplinești visurile, trecând prin multe obstacole, dar cu toate astea, reușești să găsești un loc al tău și oameni care se simt ca „acasă”.”

Cristina

„De la început până la sfârșit, această carte a fost ca un bol fierbinte de supă într-o zi rece de iarnă. Îți încălzește sufletul.”

Han