TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fluturi (Vol. 2) 9786303051611
Fluturi (Vol. 2)
Vezi
galerie

Fluturi (Vol. 2)

de Irina Binder

Id: #432966

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În labirintul inimii umane, suferința și fericirea poartă o luptă nebună!


Irina Binder nu se citește, se simte, iar călătoria pe care ți-a pregătit-o revelează că fluturii, cu aripile lor efemere, poartă povestea vieților noastre, așteptând să se desprindă și să plutească spre un cer senin, chiar și în mijlocul furtunii. Atât de puternici sunt în toată fragilitatea lor...

 

În cel de-al doilea volum al seriei Fluturi, Irina, Robert și Matei își continuă povestea de iubire, dar se regăsesc prizonieri ai propriilor inimi și lupte interioare, și astfel învață că nici cele mai frumoase flori nu înfloresc fără a trece prin furtuni devastatoare.

 

Citind, te vei pierde pentru o clipă în labirintul inimii umane și vei fi pus față în față cu propria suferință, dar și cu propria fericire. Le vei recunoaște din prima și le vei îmbrățișa cu înțelepciune, ca pe un prieten vechi, căruia îi ești recunoscător că te-a învățat atât de multe lucruri despre curajul de a iubi, despre rănile care te definesc și despre visul de a-ți găsi pacea în brațele sufletului tău pereche.

 

Seria Fluturi a Irinei Binder este o experiență! Una care continuă să răsune în sufletul tău mult timp după ce pagina a fost întoarsă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Irina Binder

Data apariției: octombrie 2023

ISBN: 9786303051611

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: fericire, iubire, suflet, aventură

Irina Binder
Irina Binder
Autor

Irina Binder este o tânără scriitoare din România. A debutat cu romanul „Fluturi...

vezi autor