TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Binecuvântate ne fie dorurile 978-630-305-202-1
Binecuvântate ne fie dorurile
Vezi
galerie

Binecuvântate ne fie dorurile

de Carmen Voinea-Răducanu

Id: #434892

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O primă antologie a dorului românesc, sinceră și deplină, colorată cu toate nuanțele acestui sentiment contradictoriu – de la dorul fragil și profund, răvășitor și nostalgic, sublim și etern, și până la cel tragic și obsesiv.

 

Cele 30 de proze scurte din această carte te vor purta de pe străzile cotite ale Bucureștiului de azi sau de ieri până pe tărâmurile idilice ale provinciei de odinioară, în căutarea unui sens pentru care merită să aștepți și sa lupți.

 

Binecuvântate ne fie dorurile este, înainte de toate, o colecție de doruri, trăite și suferite, pe care autoarea le așază sub lentila pătrunzătoare și capricioasă a societății și a cutumelor ei, bune sau rele deopotrivă.

 

Este o radiografie pe suflet deschis care ne amintește că dorul, în esența sa, nu este o lipsă, ci o reîntregire a sinelui cu reminiscențe ale celor îndepărtați, apropiați, imperfecți, minunați, ridicoli uneori, loviți de soartă sau buni ca pâinea caldă. Binecuvântate ne fie dorurile de oameni, pentru că ele ne amintesc cine am fost, cine suntem și cine putem deveni.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carmen Voinea-Răducanu

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 978-630-305-202-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: București, emoții, societate, Cultură

 

Opinii editoriale

„Carmen Voinea-Răducanu știe că nu este singură în demersul ei, că există în oceanul omenirii insule iubitoare de frumos. Poate neterminate, poate fără putere, poate triste, poate știrbite pe alocuri, poate mai modeste decât se cuvine, dar care știu într-adevăr ce este viața și o pot prețui la adevărata ei valoare. Aceste insule se numesc încă Oameni…”

Loreta Popa, autoarea cărții Scrisori pentru Ema