TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vrăjile se scriu cu sânge 9786303051475
Vrăjile se scriu cu sânge
Vezi
galerie

Vrăjile se scriu cu sânge

de Emma Torzs

Id: #432559

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Unele cărți sunt refugii. De alte cărți... trebuie să fugi.

 

Două surori vitrege au jurat să apere biblioteca magică a familiei, chiar cu prețul vieții lor. Pentru Esther, asta înseamnă ca în fiecare an să lase totul în urmă și să se mute într-un alt colț al lumii. Pentru Joanna, asta înseamnă să trăiască izolată în locuința magică a familiei din Vermont.

 

Și cu o societate secretă pe urmele manuscriselor magice, fetele trebuie să dezlege un mister vechi de câteva generații - toate într-o poveste senzuală despre putere, familie, iubire, dar și despre prețul secretelor pe care le ascundem de cei dragi.

 

Sunt legăturile de sânge mai puternice decât vrăjile scrise cu sânge?

 

Esther este la capătul lumii, la Stația Polară de cercetare din Antarctica. Este prima dată când a ales să ignore avertismentul tatălui ei: acela ca, în fiecare an, negreșit pe 2 noiembrie, să lase totul în urmă și să își reînceapă viața într-un alt colț al globului. Dar acum este 5 noiembrie și Esther are în sfârșit un motiv să rămână. După ce ultimul avion a decolat, Esther observă cu groază că oglinzile din stație au fost inscripționate cu sânge. O vrajă a fost activată, iar autorul vrăjii este blocat pe stație cu ea.

 

Joanna trăiește o viață simplă în locuința rurală a familiei sale din Vermont. Talismane magice activate cu sânge o protejează pe ea și biblioteca de volume magice a familiei. Joanna știe că magia este imprevizibilă, dar în dimineața în care îl găsește pe tatăl ei secătuit de sânge și cu o carte în brațe, fata începe să se întrebe dacă aceeași magie pe care încearcă să o mențină în viață îi va aduce și ei sfârșitul.

 

Împreună, cele două surori au de rezolvat un mister mai adânc și mai periculos decât orice și-ar fi imaginat vreodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emma Torzs

Traducător: Mihaela Apetrei

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786303051475

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, magie, secret, societate, familie

 

Opinii editoriale

„O aventură, un puzzle, un thriller neașteptat și o poveste de dragoste deosebită. Este o carte căreia nu-i lipsește nimic.”

Alix E. Harrow