TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea nopții (Vol. 1)
Vezi
galerie

Cartea nopții (Vol. 1)

de Holly Black

Id: #427109

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În această lume, chiar și umbra îți poate fi furată!

 

Charlie Hall a fost o mică infractoare din ziua în care s-a născut. Este fără egal când vine vorba de spart un lacăt, furat o carte rară și luat o decizie proastă.

 

Și-a petrecut jumătate din viață lucrând pentru Tenebroși, magicieni capabili să-și manipuleze umbrele pentru a privi în camere ferecate, pentru a sugruma oameni în propriul lor pat sau chiar mai rău. În lupta lor constantă pentru supremație, Tenebroșii au nevoie de un hoț priceput pentru a fura secretele rivalilor.

 

Deși Charlie s-a retras și se străduiește să lase în urmă greșelile trecutului, nu e atât de ușor când lucrează ca barmaniță într-un bar rău famat. Nu o ajută nici faptul că sora ei, Posey, ar face orice să învețe magia umbrelor, iar iubitul ei, Vince, care a rămas fără umbră și posibil fără suflet, îi ascunde lucruri.

 

Atunci când o figură teribilă din trecutul ei revine, viața lui Charlie este aruncată în haos, într-un vârtej de crime și secrete. Pentru a supraviețui, ea trebuie să înfrunte sosii, miliardari capricioși, hoți ai umbrelor și chiar cele mai dragi persoane din viața ei, toți disperați să controleze magia umbrelor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Holly Black

Traducător: Diana Botescu

Data apariției: decembrie 2022

Titlu original: Book of Night #1

ISBN: 9786303050119

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: curaj, magie, moarte, secret, supraviețuire

 

Opinii editoriale

„Holly Black e o maestră a genului fantasy, a cărei atingere, asemenea atingerii lui Midas, transformă orice poveste în aur.”

V. E. Schwab

„Întunecată, misterioasă și plină de răsturnări de situație – o poveste care te va face să crezi atât de mult în magia umbrelor, încât vei sta cu ochii-n patru pe umbra ta...”

Leigh Bardugo, autoare de bestselleruri New York Times

„Dacă Neil Gaiman și Stephen King ar scrie o carte împreună, rezultatul ar fi acesta. Un roman extraordinar, cu o eroină a cărei voce trebuie să se facă auzită din nou și din nou.”

James Rollins

Cartea nopții cuprinde puțin din toate – scene pasionale, intrigi, personaje complexe și o acțiune care te va lăsa fără cuvinte.”

Ellen Kushner
Holly Black
Holly Black
Autor

Holly Black este autoarea a peste 30 de cărți fantasy pentru copii și adolescenț...

vezi autor