TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Omul pictat (Vol. 1) 978-606-43-1712-4
Omul pictat (Vol. 1)
Vezi
galerie

Omul pictat (Vol. 1)

de Peter V. Brett

Titlu apărut în colecția Armada la Nemira

Id: #434313

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prima parte din seria Demon



Noapte de noapte, creaturi ivite din adâncurile pământului distrug tot ce le iese în cale. Secole de-a rândul, demonii au terorizat lumea, silindu-i pe oameni să se retragă în adăposturi ascunse în spatele unor simboluri magice, a căror putere se pierde în negura timpului.

 

Anii au trecut, așezările oamenilor sunt din ce în ce mai puține și mai îndepărtate unele de altele, iar demonii își continuă atacurile.

 

Acum, aproape lipsiți de speranță, trei tineri supraviețuitori ai unor atacuri sângeroase pășesc dincolo de siguranța adăposturilor, riscându-și viețile, într-o încercare disperată de a regăsi secretele trecutului. Împreună, ei vor înfrunta noaptea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Peter V. Brett

Traducător: Ana-Veronica Mircea

Data apariției: ianuarie 2024

ISBN: 978-606-43-1712-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 544

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: curaj, magie, supraviețuire

 

Din blogul Cartepedia

Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Peter V. Brett depășește așteptările cu această serie Demon. Deși găsești o mulțime de locuri comune literaturii fantasy în romanele sale, măiestria sa în a construi conflicte și personaje te surprind......“

citește mai mult
Vlad Zver Vlad Zver

,,Brett cred că și-a propus să-i calce pe urme lui George R.R. Martin. În cel de-al doilea volum al seriei Demon, vreme de opt sute de pagini, Brett țese o poveste complicată în care iubirile se încâlce......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Amestecul original de acțiune și suspans al lui Brett, mixat cu un sistem magic unic, a rămas, pe bună dreptate, de cincisprezece ani, favoritul fanilor.”

Robin Hobb

„Chiar dacă se înnoadă armonios la tradiția unor autori de epic fantasy precum J. R. R. Tolkien, Robert Jordan ori George R. R. Martin, nu există, în literatura fantasy, nimic comparabil cu seria DEMON.”

Marian Coman, redactor-șef Armada
Peter V. Brett
Peter V. Brett
Autor

Peter V. Brett s‑a născut pe 8 februarie 1973 și a crescut, după cum el însuși p...

vezi autor