TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pachet Seria Urzeala tronurilor
Pachet Seria Urzeala tronurilor
Vezi
galerie

Pachet Seria Urzeala tronurilor

de George R.R. Martin

Titlu apărut în colecția Armada la Nemira

Id: #419001

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția 2020
 

Descriere produs

Pachetul conține titlurile din Seria Cântec de gheață și foc:

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: George R.R. Martin

Data apariției: iulie 2022

Copertă: Paperback brosat

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: aventură, curaj, destin, încredere, iubire, magie, război, trădare

 

Opinii editoriale

Intrigi și comploturi, tragedii și trădări, victorii și teroare în vremurile unor prevestiri sumbre. Soarta personajelor principale, a aliaților și a dușmanilor lor se află într-un echilibru precar, pentru că fiecare dorește să câștige în jocul cel mai periculos dintre toate: Urzeală tronurilor.

Library Journal

Martin atinge un vârf absolut din punctul de vedere al tehnicii narative şi al scenelor de acţiune. Scriitura, imaginaţia, impactul emoţional şi extraordinara construcţie a universului său presupun o nouă definire a genului fantasy.

Booklist

„Iureșul săbiilor este una dintre cărțile acelea pe care le iei să le citești înainte de culcare, te uiți la un moment dat la ceas și brusc s-a făcut ora trei dimineața… ar mai fi timp să citești un capitol…

Entertainment Weekly

„George R.R. Martin este, de departe, cel mai bun autor de literatură fantasy. Festinul ciorilor e cel mai fericit prilej să îl considerăm un «Tolkien al Americii». Martin se distinge și se impune că principala forță care va modela evoluția genului fantasy prin refuzul său de a adopta o viziune maniheistă asupra lumii ca lupta între cele două principii eterne, Binele și Răul. Sunt bărbați și femei care se luptă – pentru putere, pentru bani, pentru dragoste, pentru toate cele omenești.

Lev Grossman, Time

George R.R. Martin întreține suspansul și se concentrează asupra unor personaje importante, precum Daenerys Targaryen și Tyrion Lannister. Dar aduce și personaje noi, și mai multe tratate de pace decât războaie. Toată lumea va fi fascinată de intrigile care se țes în carte, mai ales că autorul păstrează misterul asupra unor episoade controversate, cum ar fi originea lui Jon.

Publishers Weekly
George R.R. Martin
George R.R. Martin
Autor

George R.R. Martin s-a născut în 1948 la New Jersey şi a absolvit jurnalismul cu...

vezi autor