TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Labirintul de chiparoși 9786303051734
Labirintul de chiparoși
Vezi
galerie

Labirintul de chiparoși

de Fiona Valpy

Id: #434022

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Toscana. 1941. Atunci când războiul bate la ușă, viața devine un labirint în care singura lumină după care te poți ghida este cea pe care o păstrezi ascunsă în inimă.

 

Descoperă povestea lui Beatrice, tânăra scoțiană care își caută refugiu în labirintul de chiparoși al Francescăi și al lui Edoardo, însă lupta pentru a-i salva pe copiii adăpostiți acolo o scoate din nou în calea războiului.

 

Toscana, 1940. Izolată în Italia devastată de război, Beatrice trebuie să renunțe la visul său de a preda limba engleză în însorita peninsulă. În mijlocul dezastrului, ea găsește adăpost la Villa delle Colombe și se refugiază în grădina minunată a Francescăi și a lui Edoardo, care ascunde în inima sa un labirint de chiparoşi.

 

Dar Beatrice nu este singura care încearcă să fugă din fața războiului. Și alte suflete înspăimântate își doresc să se ascundă de istorie printre chiparoși. Însă, pe măsură ce războiul se apropie, rezidenții vilei sunt forțați să facă lucruri cândva de neimaginat...

 

2015. Tess ajunge la vilă cu inima încă îndurerată după moartea soțului ei. Beatrice, acum custodele clădirii, o îndrumă spre liniștea tămăduitoare a grădinii, însă orice speranță la pace și vindecare este spulberată de apariția lui Marco, proprietarul care își dorește să dea vila pe mâna dezvoltatorilor.

 

Astfel, Beatrice este nevoită să dezvăluie trecutul dureros al acestui loc, dacă își dorește să îl salveze. Pe măsură ce istoria prinde viață din cuvintele acesteia, Tess descoperă că Villa delle Colombe a fost dintotdeauna un adevărat bastion al speranței în vremuri întunecate. Va reuși ea să-l convingă pe Marco să-i ofere vilei o nouă șansă la viață și ei o nouă șansă la fericire?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Fiona Valpy

Traducător: Andrei Covaciu

Data apariției: decembrie 2023

Titlu original: The Cypress Maze

ISBN: 9786303051734

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: moarte, război, supraviețuire

 

Opinii editoriale

„Cărțile Fionei Valpy se simt, nu se citesc! Nu mi-a plăcut niciodată istoria, însă privind anul 1940 prin ochii unor personaje feminine, vulnerabile, dar totuși atât de curajoase, am descoperit o altă istorie ascunsă de-a dreptul captivantă: cea a oamenilor obișnuiți.”

Maria D
Fiona Valpy
Fiona Valpy
Autor

Fiona Valpy este o autoare de bestellere ale cărei povești împletesc într-un mod...

vezi autor