TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fluturi (Vol. 4) 9786303051666
Fluturi (Vol. 4)
Vezi
galerie

Fluturi (Vol. 4)

de Irina Binder

Id: #432968

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Irina Binder nu se citește, se simte, iar cea mai bine vândută autoare din România revine cu volumul 4 al seriei Fluturi, o continuare ce redă complet glasul inimii, devenind o confesiune a sufletului care vrea să cunoască orizonturi pline de iubire, speranță și adevăr.


O maturizare literară, o serie revizuită, un succes răsunător! 

Timp de șapte ani, cititorii seriei „Fluturi și-au dorit o continuare a seriei și i-au trimis Irinei Binder mii de mesaje în care i-au mărturisit că le este dor de personajele ei care au scris istorie în rândul poveștilor de dragoste. Astfel, cea mai bine vândută autoare din România lansează acum volumul patru, un volum al maturizării ei literare, dovedindu-ne, încă o dată, că este un maestru al emoției, atingând cele mai sensibile corzi ale trăirilor umane autentice.

 

Un fenomen în România, seria Fluturi este pregătită să-și întindă aripile spre noi suflete care să se bucure de ea în varianta revizuită și adăugită.

 

Fluturii se nasc, trăiesc și se sting, dar poveștile Irinei Binder sunt nemuritoare…

 

Volumul patru este cel care întregește seria „Fluturi” și redă complet și nuanţat glasul inimii, devenind o confesiune a sufletului care nu poate sta încătușat, căci vrea să cunoască orizonturi pline de iubire, speranță și adevăr.

 

Dorind ca sufletele lor să rămână unite pentru totdeauna, Irina și Robert trebuie să suporte povara sentimentelor. Lecțiile de viață sunt inevitabile, iar cei doi înțeleg că iubirea lor transcende timpul și spațiul. Ea nu se măsoară în kilometri, nu are nevoie de mâini ce se ating sau de buze ce se unesc ‒ dragostea lor, pur și simplu, dăinuie. Însă vor fi nevoiți să-l înfrunte pe Matei… Va înțelege el, oare, că nu distanța desparte oamenii, ci apropierea forțată, care face inima să se simtă ca într-o colivie din care fluturii nu își mai pot lua zborul?

 

Pur și simplu fascinant, acest nou volum al seriei devine o sursă de inspirație și de reflecție, încurajându-ne pe fiecare dintre noi să trăim din plin viața, cu toate apusurile, răsăriturile, ploile, florile și, mai ales, cu fluturii săi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Irina Binder

Data apariției: octombrie 2023

ISBN: 9786303051666

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, suflet, emoții, adevăr

 

Opinii editoriale

Am simțit cum inimile personajelor bat la unison cu a mea! Volumul patru a fost o călătorie emoționantă prin universul profund al emoțiilor umane. Fiecare pagină a fost ca un tablou care mi-a atins sufletul, iar personajele au fost mult mai mature ca în celelalte cărți. O lectură minunată, care m-a însoțit mult timp după ce am închis cartea.”

Ana C.

O carte care m-a făcut să cred din nou în puterea extraordinară a iubirii. Cuvintele Irinei Binder m-au emoționat profund. Fiecare frază din noua ei carte m-a fermecat și m-a transportat într-o lume plină de emoții. Ca și cum aș fi călătorit prin propriul univers interior, fiecare pagină a fost un parcurs magic, pe care mi-am dorit să-l reîncep imediat ce am ajuns la sfârșit.”

Cori D.

Fiecare capitol a fost ca o promisiune a fericirii și a înțelegerii profunde. Cuvintele Irinei Binder au pătruns în inima mea ca o săgeată a iubirii, făcându-mă să simt că fiecare frază a fost scrisă special pentru mine. Am simțit că am trăit alături de personaje, am râs și am plâns odată cu ele, iar la final am rămas cu o senzație de bucurie și mulțumire că am avut onoarea să citesc o astfel de carte.”

Cristina M.

M-am simțit copleșită de emoții, iar când am închis cartea, am plâns. În timpul lecturii am avut o senzație de melancolie dulce-amară și de satisfacție că am avut onoarea de a fi împreună în această călătorie minunată.”

Bianca S.
Irina Binder
Irina Binder
Autor

Irina Binder este o tânără scriitoare din România. A debutat cu romanul „Fluturi...

vezi autor