TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Obsesia (Vol. 3)
Obsesia (Vol. 3)
Vezi
galerie

Obsesia (Vol. 3)

de Helene N.

Id: #430986

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prima ei iubire aproape că a ruinat-o. Acum, doar ea o poate vindeca.


Esmay știe că trebuie să îl uite pe John White. Este decizia corectă, rațională și cea de care se teme cel mai mult. Odată cu întoarcerea acasă, presiunea de a-și pune ordine în sentimente o determină să se reconecteze cu persoanele din trecut. Dar cum poți ierta trecutul, când trecutul nu te-a iertat niciodată pe tine? Și cum poți alege finalul fericit, când acesta contravine tuturor principiilor tale?

 

Dacă prima ta iubire ar fi ultima piesă a puzzle-ului?


Esmay își dorește să fie salvată de umbrele trecutului – de Ewan, a cărui fascinație o retrăiește acum doar în amintire, de Asher, care este atât de hotărât să îi dărâme zidurile de apărare, și, mai presus de orice, de John White.

 

Destinele lor se împletesc într-un puzzle care pare imposibil de descifrat, dar, cu timpul, devine clar că John este cel care îi poate oferi răspunsurile și iubirea de care are atât de mare nevoie.

 

El este începutul ei dureros; ar putea fi și finalul ei fericit. Dar va reuși ea să îl găsească la timp sau, căutând iubirea pierdută, se va pierde pe sine?

 

Obsesia este o serie pansament pentru toți cei care cred iremediabil în iubire. Mult așteptata concluzie ne ajută să ne redescoperim pe noi prin ochii persoanelor iubite și ne îndeamnă să fim stăpânii destinelor noastre.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Helene N.

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 9786303051055

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, familie, destin, emoții, identitate

 

Opinii editoriale

„Obsesia mi-a adus personaje pe care mai mulţi oameni ar trebui să le cunoască. Povestea se simte reală, pentru că aşa este. Cu toții avem nesiguranțe și simt că, alături de Esmay, putem trece peste ele. Subiectul abordat este unul sensibil, dar care ar putea deschide ochii multora.”

Sara D.

„Obsesia este o serie care va rămâne mereu în inima mea. Am fost lângă Esmay la fiecare piedică și dezamăgire, la fiecare trădare și durere, iar asta mi-a rupt inima. Am pierdut șirul orelor citind această carte și nu regret nimic. Senzații și emoții, lacrimi și trăiri alături de o poveste remarcabilă scrisă de unul dintre autorii fenomeni ai acestui moment.”

Carmen Ț.