TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Păcatul nostru (Vol. 3)
Vezi
galerie

Păcatul nostru (Vol. 3)

de Mercedes Ron

Id: #430464

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Finalul unei serii păcătos de pasionale!

 

Pentru Nick și Noah iubirea este o cursă amețitoare în care pot apărea accidente și... păcate. Dar, acum, cursa pare definitiv pierdută. Vor reuși cei doi să se ierte și să găsească din nou drumul unul spre celălalt?

 

„Când îl cunoști pe cel alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții, nu mai există cale de întors. Mulți oameni nici măcar nu ajung să trăiască o astfel de senzație, cred că au găsit-o, dar se înșală. Eu știam că Nick era dragostea vieții mele, cel pe care îl doream drept tată al copiilor mei, cel pe care îl doream alături de mine la bine și la rău, la bucurii și la necazuri, până când moartea avea să ne oblige să ne despărțim. Nick era acest om, era jumătatea mea, iar acum trebuia să învăț să trăiesc fără el.” Noah

 

Relația dintre Nick și Noah trece prin cea mai întunecată perioadă a sa și pare că nimic nu îi va putea aduce din nou împreună. Noah este vinovată, iar Nick nu o poate ierta și în niciun caz nu îi poate acorda o nouă șansă. Dar destinul are alte planuri și îi obligă să se revadă și să pretindă că nimic rău nu s-a întâmplat.

 

Astfel, cu răsuflarea tăiată și inimile rănite, cei doi vor urca într-un nou carusel de emoții și întâmplări, la finalul căruia vor afla dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt.

 

Va fi iubirea lor suficient de puternică pentru a vindeca rănile trecutului sau vor decide că amintirile nu sunt suficiente pentru a salva o relație periculos de pasională?

 

Descoperă finalul suprinzător al poveștii care a cucerit peste 70 de milioane de cititori pe Wattpad.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mercedes Ron

Data apariției: mai 2023

Titlu original: Culpa tuya (Culpables #3)

ISBN: 9786303051031

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, pasiune

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Mercedes Ron, o autoare populară în mediul online, în special pe Wattpad, unde a cucerit peste 70 de milioane de cititori cu poveștile sale pasionale și pline de suspans, ne conduce printr-o călătorie......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Cartea care mi-a plăcut cel mai mult din întreaga trilogie. Vă va fi foarte dor de Nick și Noah.”

Patricia Bejarano, Goodreads

„Mi-a plăcut mult evoluția personajelor și a poveștii. Un final cu mai mult suspans nici că se putea!”

Bibiana in Bookland, Goodreads

„Am trecut de la durere, la mânie, la dor, la bucurie, și apoi am luat-o de la capăt; Fără îndoială, a fost cel mai frumoas final al poveștii. Cât de dor îmi va fi de Noah și Nick.”

Cecilia, Goodreads

„Am suferit mult pentru tot ceea ce au avut de înfruntat ambii protagoniști, dar am putut observa și modul în care acest lucru i-a făcut să se maturizeze și să crească. Au învățat să ierte și să se iubească cu adevărat. Finalul mi-a plăcut foarte mult și, mai presus de toate, m-a ajutat să mă împac cu câteva personaje pe care ajunsesem să le urăsc puțin în cartea a doua.”

Patry Fernandez, Goodreads

„O poveste pasionantă cu o protagonistă puternică, hotărâtă, independentă și scene pline de tandrețe care m-au cucerit. O poveste impresionantă.”

Blog Entre metáforas
Mercedes Ron
Mercedes Ron
Autor

Mercedes Ron este o tânără scriitoare argentiniană care a triumfat pe Wattpad, u...

vezi autor