TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Intrusul (Vol. 1) 9786303051147
Vezi
galerie

Intrusul (Vol. 1)

de Elle Kennedy

Id: #431148

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O nouă poveste irezistibilă de la autoarea seriilor fenomen Off-Campus și Avalon Bay. Cu o mulţime de pasiuni, intrigi și secrete, această serie te cucerește cu fiecare paragraf!

 

Avantajul de a locui vizavi de o academie plină de băieți răi este că înveți destul de repede cum să le citești intențiile și cum să îi ții la distanță. Cu timpul, Sloane a înțeles că este mai ușor să afișeze un exterior de gheață, decât să îi ofere satisfacția unei noi victorii unui alt băiat de bani gata.

 

Dar RJ, un hacker enigmatic și enervant de atrăgător, este singurul care pare să vadă în spatele fațadei de „prințesă de gheață” a lui Sloane.

 

Cu ajutorul lui Fenn, fratele său vitreg cu reputație de cuceritor, Silas, vedeta echipei de înot și băiatul cumsecade din vecini, și Lawson, întruchiparea haosului și a plăcerilor interzise, RJ încearcă să-i câștige inima lui Sloane... chiar dacă Duke, fostul iubit al fetei și regele oficial al campusului, este hotărât să-l facă să plătească scump pentru îndrăzneala sa.

 

Într-o academie pentru adolescenți obișnuiți să încalce regulile, tot iubirea este cea mai periculoasă armă. Fanii Gossip Girls vor adora această lectură fascinantă!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elle Kennedy

Data apariției: iulie 2023

Titlu original: Misfit (Prep #1)

ISBN: 9786303051147

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: conflict, iubire

Elle Kennedy
Elle Kennedy
Autor

Autoare de bestselleruri New York Times, USA Today și Wall Street Journal, Elle...

vezi autor