TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ciocnirea (Vol. 3)
Vezi
galerie

Ciocnirea (Vol. 3)

de K. Bromberg

Id: #427889

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când viaţa se năruie în jurul nostru, cât de dispuşi suntem să luptăm pentru singurul lucru fără de care nu putem trăi, adică dragostea noastră?

 

„Pentru mine, totul a început când Rylee s-a năpustit în acel blestemat de depozit. M-a făcut să simt. M-a întregit când tot ce am crezut că aş putea fi era incomplet. A devenit colacul de salvare de care nu ştiam că aveam nevoie. Da, merită să lupt pentru ea... însă cum poţi lupta pentru cineva pe care ştii că nu-l meriţi?

 

Colton m-a vindecat şi m-a întregit, mi-a furat inima şi m-a făcut să îmi dau seama că dragostea noastră nu este nici previzibilă, nici perfectă, ci plină de cotituri. Şi asta este în regulă. Dar când lucruri din afară ne pun la încercare relaţia, până unde trebuie să merg ca să-i dovedesc că merită să lupt pentru el?”

 

Cel care a spus că iubirea este răbdătoare şi blândă nu ne-a întâlnit niciodată pe noi doi. Ştim că iubirea noastră merită toate şansele, că suntem meniţi unul altuia, dar când trecutul ne ameninţă viitorul, oare urmările ne vor întări sau ne vor despărţi drumurile?

extinde
 

Detalii produs

Autor: K. Bromberg

Traducător: Maria Ilaria Dosei

Data apariției: decembrie 2022

Titlu original: Crashed (Driven #3)

ISBN: 9786069748756

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 520

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, pasiune

K. Bromberg
K. Bromberg
Autor

K. Bromberg, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times și USA Toda...

vezi autor