TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Păcatul tău (Vol. 2)
Păcatul tău (Vol. 2)
Vezi
galerie

Păcatul tău (Vol. 2)

de Mercedes Ron

Id: #425942

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În stilul meu atipic, i-am arătat lui Noah că sunt un băiat rău... dar am totuși o inimă bună. De fapt, sincer să fiu, nici nu am știut că sunt capabil de sentimente până să o cunosc pe ea. Dar nu mai pot nega, chiar dacă este sora mea vitregă, ceea ce simțim unul pentru celălalt depășește limitele imaginației.

 

Relația noastră nu a fost niciodată ușoară, suntem la polul opus, foc și electricitate, iar când suntem împreună ies scântei, în toate sensurile. Până acum, pasiunea a fost mai puternică decât mândria, dar lucrurile încep să se complice și mai mult – diferența de vârstă, faptul că eu plec la facultate, petrecerile, părinții noștri, fantomele care ne bântuie, toate astea se simt ca o bombă cu ceas care amenință să explodeze.

 

Nu știu dacă va reuși Noah să își înfrunte temerile. Nu știu dacă eu sunt pregătit să renunț la trecutul meu tumultuos și să mă ofer cu totul ei...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mercedes Ron

Traducător: Laura-Florina Drăghici

Data apariției: septembrie 2022

Titlu original: Culpa tuya (Culpables #2)

ISBN: 9786069639894

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, pasiune

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Mercedes Ron, o autoare populară în mediul online, în special pe Wattpad, unde a cucerit peste 70 de milioane de cititori cu poveștile sale pasionale și pline de suspans, ne conduce printr-o călătorie......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Întreaga poveste este un roller coaster de emoții și foarte captivantă. Dar sfârșitul acestei cărți este sfâșietor. Aștept cu sufletul la gură continuarea.

Lucia (review Amazon)
Mercedes Ron
Mercedes Ron
Autor

Mercedes Ron este o tânără scriitoare argentiniană care a triumfat pe Wattpad, u...

vezi autor