TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Experimentul iubirii adevărate 978-630-319-326-7
Experimentul iubirii adevărate
Vezi
galerie

Experimentul iubirii adevărate

de Christina Lauren

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #432474

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O SCRIITOARE DE ROMANE DE DRAGOSTE, UN REALIZATOR DE DOCUMENTARE – O POVESTE ROMANTICĂ HOLLYWOODIANĂ CU SCÂNTEI!


Felicity „Fizzy” Chen e pierdută. Desigur, are o carieră fulminantă, fiind o îndrăgită autoare de romane de dragoste, dar atunci când trebuie să țină un discurs la o ceremonie de absolvire, ea își dă seama că n-a practicat niciodată ceea ce a predicat în cărțile sale. Fizzy n-a fost niciodată îndrăgostită cu adevărat. A simțit pasiune fizică? Desigur. Dar oare a cunoscut acel sentiment atotcuprinzător, de atracție irezistibilă și de subjugare totală față de un bărbat? Ei, bine, nu. Nici pe departe. Și ce se întâmplă atunci când ea începe să simtă că optimismul pe care, de-a lungul întregii sale cariere, a încercat să li-l insufle cititorilor, e, de fapt, o minciună?

 

Connor Prince, realizator de documentare și tată care își crește singur copilul, e pasionat de meseria pe care o face, dar atunci când șeful lui îi ordonă să creeze un reality-show, Connor e obligat să pășească pe un teren necunoscut. Încercând cu disperare să-și găsească eroina principală, el dă din întâmplare peste o Fizzy exasperată, și astfel ajunge la soluția perfectă. Cum ar fi ca, în văzul întregii lumi, s-o facă pe însăși regina prozei romantice să se îndrăgostească nebunește? Dar Fizzy nici nu vrea să audă de așa ceva, cu excepția cazului în care Connor ar fi de acord cu lista ei de cerințe. După ce el acceptă târgul și Experimentul iubirii adevărate intră în faza de producție, Connor se întreabă dacă va avea și el parte vreodată de acea potrivire romantică perfectă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Christina Lauren

Traducător: Simona Săsărman

Data apariției: octombrie 2023

ISBN: 978-630-319-326-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: emoții, încredere, iubire

 

Opinii editoriale

„Experimentul iubirii adevărate face parte din categoria cărților pe care îmi place să le citesc pe nerăsuflate: o poveste ce îmbină picanteria cu intensitatea, dar care, în același timp, reușește să-și aline și reconforteze cititorii.”

JODI PICOULT

„Un alt roman de succes semnat de Christina Lauren, o carte plină de râsete debordante, dar care conține și câteva lacrimi, precum și anumite scene extrem de fierbinți.

KIRKUS REVIEWS

„Magie pură, irezistibilă de la început până la sfârșit.”

EMILY HENRY
Christina Lauren
Christina Lauren
Autor

Christina Lauren este pseudonimul literar al autoarelor Christina Hobbs şi Laure...

vezi autor