TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lizzie si Dante 978-630-319-095-2
Lizzie si Dante
Vezi
galerie

Lizzie si Dante

de Mary Bly

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #430184

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O poveste fermecătoare despre dragoste, curaj și vin italian, Lizzie și Dante ne face să ne întrebăm: cât de departe putem merge în căutarea unui viitor pentru care să merite să luptăm?


După o despărțire dureroasă și un diagnostic devastator, profesoara specializată în Shakespeare Lizzie Delford decide să petreacă o ultimă vacanță fabuloasă pe Elba, insula însorită de pe coasta Italiei, cu prietenul ei cel mai bun și iubitul acestuia, un star de cinema. Odată instalați în luxosul hotel de pe plajă, Lizzie are de luat decizii importante în legătură cu viitorul ei și are nevoie de singurul lucru de care s-ar putea să nu dispună: timp. Lasă în urmă proprietarii de iahturi și celebritățile și se furișează pe plaja publică, unde îi întâlnește pe sardonicul maestru bucătar Dante, pe fiica lui, Etta, o puștoaică de doisprezece ani care-și dorește cu disperare o mamă, și pe câinele lor, Lulu. În timp ce Dante îi arată lui Lizzie secretele insulei și Etta îi zăpăcește cu umorul ei ireverențios, Lizzie se confruntă cu o dilemă. Este corect să se îndrăgostească dacă timpul rămas este atât de scurt? Este mai bine pentru Etta să aibă, pentru puțină vreme, o mamă sau să nu aibă deloc? Și, mai ales, merită să se bucure de plăcerile vieții chiar dacă le va simți gustul doar pentru scurt timp?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mary Bly

Traducător: Ana-Maria Gonțea

Data apariției: iunie 2023

ISBN: 978-630-319-095-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: curaj, emoții, iubire, secret, umor

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Vara este momentul perfect pentru a te relaxa, a-ți hrăni sufletul și a te pierde în lumi magice și povestiri captivante. Cu atât de multe opțiuni disponibile, este ușor să te simți copleșit atunci câ......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Un roman ca un carusel emoțional care explorează plin de candoare subiecte complicate precum sexul și dorința, dragostea și pierderea, familia și prietenia.

Booklist

„Fanii romanelor emoționante, romantice ale unor autoare precum Kristin Hannah și Elin Hilderbrand nu vor putea lăsa din mână această carte.“

Library Journal