TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Începuturi fără sfârșit 978-630-319-220-8
Începuturi fără sfârșit
Vezi
galerie

Începuturi fără sfârșit

de Rebecca Yarros

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #431475

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După un divorț brutal, Georgia Stanton trebuie să lase în urmă aproape totul – viața din New York, prietenii, mândria. Întoarsă la casa copilăriei din Colorado, îl cunoaște din întâmplare pe Noah Harrison, un celebru autor de romane de dragoste, extrem de chipeș, dar și extrem de arogant. Iar lucrurile se complică atunci când se dovedește că Noah este cel ales să termine ultimul roman pe care străbunica Georgiei, și ea o foarte cunoscută scriitoare, nu a mai apucat să îl încheie.

 

Noah se află la apogeul carierei, dar nu poate refuza să contribuie la ceea ce ar putea fi cea mai bună carte a secolului – cea pe care idolul său, Scarlett Stanton, a lăsat-o neîncheiată. Să aducă un final care să se ridice la standardele legendarei autoare este dificil, însă și mai dificil pare să se înțeleagă cu superba, dar încăpățânata ei strănepoată.

 

Pe măsură ce Noah și Georgia citesc manuscrisul, dar și scrisorile legate de acesta, încep să înțeleagă motivul pentru care Scarlett nu a terminat niciodată cartea – este bazată pe povestea de dragoste pe care ea a trăit -o în timpul celui de Al Doilea Război Mondial, iar finalul nu este unul fericit. Georgia știe prea bine că dragostea aduce numai durere și lasă în urmă răni adânci; și deși atracția dintre ea și Noah este de netăgăduit, este hotărâtă să învețe din greșelile trecutului – chiar dacă asta înseamnă să distrugă cariera lui Noah și speranța unui nou început.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rebecca Yarros

Traducător: Dana Purgaru

Data apariției: august 2023

ISBN: 978-630-319-220-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: Al Doilea Război Mondial, iubire, prietenie

 

Opinii editoriale

„Tot ce iubesc într -o poveste de dragoste este adus laolaltă de scriitura superbă. Proză, pasiune, intrigă. Acest roman le are pe toate!”

Amy Harmon, autoare de bestsellere New York Times

„O poveste de dragoste uluitoare și emoționantă.”

Jill Shalvis
Rebecca Yarros
Rebecca Yarros
Autor

Rebecca Yarros este autoarea a peste cincisprezece romane. Trăiește în Colorado,...

vezi autor