TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cafeneaua speranței 978-630-319-256-7
Cafeneaua speranței
Vezi
galerie

Cafeneaua speranței

de Beth Morrey

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #432393

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Nu e niciodată prea târziu ca s-o iei de la capăt
 

Descriere produs

NU POȚI SĂ-ȚI SCHIMBI TRECUTUL, DAR TU DECIZI CARE ȚI-E VIITORUL

 

Cândva, Delphine Jones a avut visuri mărețe. Inteligentă, frumoasă și ambițioasă, spera să urmeze școli prestigioase, să călătorească prin lume și să-și lase amprenta asupra domeniului în care avea să evolueze. Dar undeva pe drum, tânăra Delphine a eșuat... Acum ea e o mamă care își crește singură fiica, muncind într-o cafenea ca să-și câștige traiul și scotocind prin casă după monede rătăcite, cu care să poată răzbate de la o zi la alta. Nu-și dorește decât un cămin îndestulat și sigur pentru ea și pentru fiica ei, Em, dar, oricât s-ar strădui, nu reușește să-și atingă scopul. Însă există un lucru la care Delphine n-a renunțat niciodată: speranța.

 

Atunci când o scurtă pauză de la corvezile zilnice o forțează să-și lărgească perspectiva, ea începe să-și amintească cine e cu adevărat și care îi sunt talentele mulțumită cărora i s-a prezis cândva o afirmare spectaculoasă.

 

Orizontul ei se lărgește, oferindu-i noi oportunități, aventuri – dragoste, chiar –, cu condiția să-și lase trecutul în urmă o dată pentru totdeauna. Oare speranța poate să se transforme în ceva mai mult pentru Delphine și Em?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Beth Morrey

Traducător: Simona Tatu

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 978-630-319-256-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: aventură, destin

 

Opinii editoriale

„Minunat! Un omagiu înălțător la adresa mamelor, fiicelor și prieteniei între femei, care m-a făcut să am o perspectivă mai optimistă asupra lumii. Mi-a plăcut enorm această carte, e o adevărată bucurie s-o citești.

Clare Pooley
Beth Morrey
Beth Morrey
Autor

După o perioadă în care a fost director de creație la RDF Television, Beth Morre...

vezi autor