TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Scandaluri sub clar de lună 978-630-319-337-3
Scandaluri sub clar de lună
Vezi
galerie

Scandaluri sub clar de lună

de Jennifer L. Armentrout

Titlu apărut în colecția New Moon la Litera

Id: #432484

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nici măcar o vânătoare de fantome precum Rosie Herpin nu ar fi putut prevedea faptul că soarta i-a rezervat o întâlnire atât de neașteptată – și de intimă – cu nimeni altul decât seducătorul și misteriosul Devlin de Vincent. Toată lumea din New Orleans știe despre blestemul întunecat ce planează asupra familiei sale și care stârnește deopotrivă groază și curiozitate. Pentru localnici, Devlin este diavolul în persoană. Pentru Rosie, este un bărbat care îi ațâță cele mai nebunești fantezii. Când se descoperă că atacul violent asupra prietenei ei are, într-un fel, legătură cu familia de Vincent, Devlin devine în ochii lui Rosie un mister pentru a cărui dezlegare ea își pune viața în joc.

 

Devlin știe ce își dorește de la femeia asta frumoasă și îndrăzneață. Dar ce vrea Rosie de la el? Întrebarea aceasta devine tot mai insistentă – și mai periculoasă – când el începe să o bănuiască de intenții ascunse și de faptul că a tras cu ochiul în tenebrele trecutului său.

 

Până la urmă, poveștile legate de familia de Vincent s-ar putea să aibă un sâmbure de adevăr. Dar, dacă vrea să afle adevărul, Rosie nu are de ales și trebuie să riște și să se arunce în brațele bărbatului căruia nu îi poate rezista – a chipeșului diavol în persoană.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jennifer L. Armentrout

Traducător: Corina Nicolae

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 978-630-319-337-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: adevăr, destin, iubire, familie

 

Opinii editoriale

„Misterios, dar de multe ori amuzant, acest roman palpitant abundă de răsturnări de situație și oferă o poveste de dragoste care îți taie răsuflarea – un final uluitor al trilogiei!”

Library Journal

„Un roman palpitant și plin de pasiuni arzătoare.

Entertainment Weekly
Jennifer L. Armentrout
Jennifer L. Armentrout
Autor

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de b...

vezi autor