TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Seducție sub clar de lună (Vol. 2)
Seducție sub clar de lună (Vol. 2)
Vezi
galerie

Seducție sub clar de lună (Vol. 2)

de Jennifer L. Armentrout

Titlu apărut în colecția New Moon la Litera

Id: #430732

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nicolette Bresson nu a crezut că avea să se întoarcă vreodată la reședința de Vincent... casa unde lucrează părinții ei, unde Nikki a crescut, locul în care s-a ales cu inima frântă din cauza lui Gabriel de Vincent. Și totuși, iat-o aici, pentru a-i ține locul mamei ei bolnave, până când aceasta are să se pună pe picioare. Nu ar trebui să fie foarte complicat să se țină departe de Gabe, mai ales că Nikki își umple tot timpul liber încercând să evite atacurile răuvoitoare ale musafirilor casei de Vincent. Însă nu este deloc un lucru ușor să scape de amintirile care o leagă de Gabe și să nu se lase vrăjită de prezența lui ademenitoare – mai ales când el pare hotărât să se țină cât mai aproape de ea cu putință.

 

Gabriel și-a consumat ani din viață chinuit de amintirile ultimei lui interacțiuni cu Nikki. A dorit-o, dar din motive care nu erau potrivite pentru nici unul din ei. Acum însă, lucrurile stau altfel. Gabe nu mai vede în ea doar fata pe care o știe dintotdeauna, ci vede o femeie tulburător de frumoasă, talentată și inteligentă – una care este urmărită din umbre de o prezență rău intenționată.

 

Acum, Gabe va face tot ce ține de el pentru ca Nikki să fie în siguranță – și pentru a împiedica blestemul de Vincent să lovească din nou.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jennifer L. Armentrout

Traducător: Elena Arhire

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 978-630-319-126-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, pasiune, secret, sexualitate

 

Opinii editoriale

„Gabe și Nikki pun într-o lumină nouă pasiunea și devotamentul.”

Hypable.com

„Armentrout le oferă cititorilor încă o poveste senzuală, incitantă și emoționantă... Pe lângă tensiunea sexuală și abundența de emoții, cititorul are parte din plin de mister și de pericole care să condimenteze povestea. Seria aceasta devine tot mai bună!”

RT Book Reviews
Jennifer L. Armentrout
Jennifer L. Armentrout
Autor

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de b...

vezi autor