TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Doar un alt Miracol
Doar un alt Miracol
Vezi
galerie

Doar un alt Miracol

de Dama de Treflă

Id: #374981

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Uneori ai nevoie de „Doar un alt miracol” pentru a înțelege că viața este formată din frânturi ce capătă cu totul alt sens când sunt îmbinate ca piesele unui puzzle. O dorință plantată în inimi și o ambiție de nestăvilit sunt suficiente pentru a-i spune Universului că ești pregătit să-ți construiești singur destinul.

Delilah își dorește fericire pentru mama sa. Max își dorește o familie. Dar cum ajung doi copii străini unul de celălalt să își îndeplinească dorințele după o seară petrecută împreună la secția de poliție?

„Ce meșter scrântit al universului face timpul să treacă atât de ușor și copiii să crească atât de repede?”

Delilah inițiază un protest, pentru că nu își poate petrece Ajunul Crăciunului alături de mama sa, care este chemată la muncă. Max este obișnuit să își petreacă momentele prețioase ale vieții departe de tatăl său, dar resemnarea nu este în firea sa. Câteva dorințe, o provocare, o pânză pentru pictură, un slogan, o cauză, internet banking, două scrisori, un buletin de știri, niște sfaturi de viață, o coadă de mătură, cabluri roase, un serial celebru, un nivel greu la Candy Crush, o baterie moartă, câteva telefoane, încuietori smart și multe, foarte multe alte lucruri mai târziu și doar un miracol mai poate salva Crăciunul.

Ar fi putut fi o seară liniștită dacă o adunătură ciudată de oameni, adusă laolaltă de întâmplări care ar putea fi considerate coincidențe de unii și miracole de alții, nu s-ar certa de o parte și de alta a gratiilor din arest. Dar, pentru a înțelege haosul acesta, e nevoie să mergem printre filele cărții „Doar un alt miracol”, acolo unde încep de fapt poveștile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dama de Treflă

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 9786069700037

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire

 Dama de Treflă
Dama de Treflă
Autor

„Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul...

vezi autor