TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Principii. Învață să obții cât mai mult din fiecare efort pe care îl depui! (Ediție Lux) AI-RAD-PNSOCM-18-N-002
Principii. Învață să obții cât mai mult din fiecare efort pe care îl depui! (Ediție Lux)
Vezi
galerie

Principii. Învață să obții cât mai mult din fiecare efort pe care îl depui! (Ediție Lux)

de Ray Dalio

Id: #261709

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Principii / Principles: Life and Work de Ray Dalio este exact genul acela de carte pe care o cauți mereu, dar o găsești de prea puține ori, pe rafturile librăriilor. O carte care îți propune perspective noi asupra vieții și din care ai cu siguranță ceva de învățat, fie că ești manager, și vrei să îți îmbunătățești strategia de business, fie că ești un individ oarecare și cauți să faci o schimbare pozitivă în viața ta.

 

„Este important să ai principii clare deoarece îți vor afecta toate aspectele vieții, de mai multe ori pe zi.”

 

Ce îl face diferit pe Ray Dalio de ceilalți antreprenori ai lumii? Principiile sale, sau altfel spus, cultura unică pe care a creat-o - aceea a meritocrației ideilor bazată pe adevăr și transparență radicală și a luării deciziilor bazată pe cântărirea credibilității –, pe care el crede că majoritatea oamenilor și organizațiilor o pot folosi pentru a-și atinge mai bine scopurile.

 

Numit de către revista CIO „Steve Jobs al investițiilor” datorită faptului că principiile sale au schimbat radical domeniul investițiilor, Ray Dalio ne propune în cartea de față să descoperim care sunt principiile care l-au ghidat în business, dar și în viață. Motivația lui pentru scrierea acestei cărți, devenite în foarte scurt timp bestseller, a fost aceea că, după părerea lui, succesul său în afaceri nu s-a datorat faptului că ar fi avut el niște calități excepționale de businessman, ci tocmai acestor principii, pe care le detaliază pe parcursul cărții.

 

„Gândește singur pentru a decide: 1) ce vrei, 2) ce este adevărat și 3) ce ar trebui să faci pentru a obține ce vrei în lumina a ceea ce este adevărat ...și fă asta cu modestie și receptivitate, astfel încât să te folosești de cele mai bune păreri disponibile”

 

Și pentru a te convinge că Principii nu este doar o carte de business sau motivațională, trebuie să știi că ea cuprinde în egală măsură și o parte autobiografică, care spune povestea omului de succes Ray Dalio.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ray Dalio

Data apariției: ianuarie 2018

Titlu original: Principles: Life and Work

ISBN: 978-606-913-447-4

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 560

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes