TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Compasiunea de sine feroce
Vezi
galerie

Compasiunea de sine feroce

de Kristin Neff

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #430563

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum pot femeile să-și valorifice bunătatea ca să se facă auzite, să-și revendice puterea și să prospere
 

Descriere produs

Uneori, ai nevoie să fii tandră cu tine însăți, să te accepți cu toate imperfecțiunile tale omenești, să te iubești și să trăiești clipa. Alteori, trebuie să acționezi, să trasezi limite, să rămâi pe poziții, să spui nu: compasiunea de sine poate să fie și tandră, și feroce


Cele mai multe dintre noi recunosc intuitiv ferocitatea ca făcând parte din adevărata lor natură, dar au fost descurajate multă vreme să și-o dezvolte.

 

În această carte revoluționară, Kristin Neff arată cum pot femeile să folosească atât compasiunea de sine feroce, cât și pe cea tandră ca să aibă succes la locul de muncă, să îi îngrijească pe ceilalți fără să se epuizeze, să fie autentice în relații și să pună capăt tăcerii din jurul hărțuirii și abuzului sexual.

 

În această carte plină de înțelepciune, Neff îți arată cum să-ți găsești echilibrul între acceptarea tandră de sine și acțiunea fermă, nu doar ca să-ți revendici puterea, ci și ca să trăim cu toții într-o societate mai sănătoasă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kristin Neff

Traducător: Oana Dorobanţu

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: FIERCE SELF-COMPASSION. How Women Can Harness Kindness to Speak Up, Claim Their Power, and Thrive

ISBN: 9786064414571

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curaj, încredere, societate, succes

 

Opinii editoriale

„Punând în lumină adevărata natură a compasiunii de sine, atât tandră, cât și feroce, descoperim puterea de a ne vindeca rănile și de a face din lume un loc mai drept, mai bun și guvernat de iubire.”

Tara Brach

„Un ghid de încredere destinat femeilor, realizat de inițiatoarea și principala purtătoare de cuvânt în domeniul compasiunii de sine. Prin cercetările sale și prin povestea personală captivantă, Kristin Neff ne arată cum și de ce să fim blânde cu noi însene.”

Angela Duckworth

„Compasiunea de sine feroce le încurajează pe toate femeile să-și revendice puterea care vine din grija față de sine. Cartea lui Kristin Neff este o țesătură extraordinară, care aduce împreună firele evenimentelor actuale, ale cercetării, ale poveștilor personale și ale mișcării #MeToo, creând un ghid ușor de urmat pentru acceptarea de sine.”

Sharon Salzberg

„Numele lui Kristin Neff a devenit sinonim cu compasiunea de sine. Noua ei carte îndrăzneață este un dar remarcabil – mai ales că vine într-un moment în care găsirea unor căi de conectare mai profundă cu noi înșine și cu ceilalți este mai importantă ca niciodată.”

Eileen Fisher

„Îi sunt foarte recunoscătoare lui Kristin Neff pentru toate cercetările întreprinse înainte să scrie o carte atât de clară și de profundă precum Compasiunea de sine feroce. Nu este puțin lucru să împletești informații din știința creierului, psihologie, studii de gen, istorie și practică spirituală într-un ghid ușor de utilizat pentru femeile care vor să pășească cu îndrăzneală spre sinele lor deplin. Recomand această carte tuturor.”

Elizabeth Lesser

„Deși cartea este scrisă anume pentru femei, ca să le arate cum să își valorifice puterea practicând compasiunea de sine feroce, toată lumea ar trebui să o citească. Toți avem un rol în a le ajuta pe femei să își accepte aptitudinea pentru compasiunea de sine feroce și toți putem aprofunda înțelegerea compasiunii de sine în sens plenar.”

Tara Well