TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Metamorfozele sufletului AI-BDA-METAMS-20-N-001
Metamorfozele sufletului
Vezi
galerie

Metamorfozele sufletului

de Barbara de Angelis

Id: #308743

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea îți oferă răspunsuri la o serie de întrebări pe care cu siguranță ți le-ai pus până acum măcar o dată în viață, precum: de ce avem viața pe care o avem în momentul de față?, de ce facem alegerile pe care le facem?, de ce ne simțim atrași de anumite persoane aparent fără motiv și de ce simțim respingere față de altele?, de ce unii dintre noi nu reușesc să își găsească un partener de viață?, de ce unii oameni ni se par pur și simplu ciudați?, care este adevărata cauză a suferinței?, cum ne afectează rezonanța vibrațională și cum putem simți stări de spirit pe care le-au avut părinții sau bunicii noștri în trecut?, vedem lumea așa cum e sau o vedem doar prin ochii problemelor noastre?, ce sunt metamorfozele sufletului și ce înseamnă adevărata transformare?

Dr. Barbara De Angelis este profesor transformațional, misiunea ei fiind aceea de a-i ajuta pe oameni să „treacă pragul către o mai mare conștientizare, vindecare și revelație”. În acest sens, ea le oferă cititorilor ei odată cu această carte două tipuri de conținut: informațional și vibrațional. În timp ce conținutul informațional îți va influența mintea, conținutul vibrațional este menit nu numai să fie înțeles de minte, ci și simțit de inimă și conștiință, în așa fel încât să te ajute să te schimbi din interior.

Cartea Metamorfozele sufletului este structurată în patru părți, după cum urmează:

Partea I - Poarta către adevărata trezire spirituală

Partea a II-a: Metoda transformării

Partea a III-a: Spiritualitatea practică

Partea a IV-a: Cum să trăiești metamorfozele sufletului

extinde
 

Detalii produs

Autor: Barbara de Angelis

Traducător: Alina Grozea

Data apariției: martie 2020

Titlu original: Soul Shifts: Transformative Wisdom for Creating a Life of Authentic Awakening, Emotional Freedom & Practical Spirituality

ISBN: 978-606-913-534-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Barbara de Angelis
Barbara de Angelis
Autor

Dr. Barbara De Angelis este unul dintre cei mai influenți profesori contemporani...

vezi autor