TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În sfârșit nefumător 978-973-50-7355-8
În sfârșit nefumător
Vezi
galerie

În sfârșit nefumător

de Allen Carr

Titlu apărut în colecția Humanitas practic de buzunar (hpb) la Humanitas

Id: #201981

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Allen Carr nu e nici medic, nici psiholog. Calificarea sa e mult mai adecvată: o lungă carieră de mare fumător. După 33 de ani de asemenea carieră, când credea că e condamnat pe viață la fumat, a trecut brusc de la 100 de țigări pe zi la zero. Un miracol - din care s-au născut „Metoda ușoară”, rețeaua internațională de clinici „Allen Carr” și cartea aceasta, cu traduceri în peste 20 de limbi, cinci milioane de exemplare vândute, versiuni audio, video și CD-ROM. Un mic amănunt: metoda lui Allen Carr are peste 90% șanse de succes, iar clinicile care-i poartă numele îți rambursează banii dacă nu reușesc să te vindece...

 

Este ușor și plăcut să te lași de fumat cu metoda Allen Carr. Nu vei avea simptome chinuitoare de abstinență. Nu trebuie să ai o voință puternică. Nu ești supus(a) unui tratament de șoc. Nu ai nevoie de vreun substitut sau adjuvant. Nici măcar n-ai să te îngrași.

 

Dacă ești fumător/fumătoare și ai cumpărat cartea pentru tine, singurul lucru pe care trebuie să-l faci e s-o citești. Și ți se recomandă să fumezi în timpul lecturii!


Dacă ești nefumător/nefumătoare și ai cumpărat cartea pentru cineva drag ție, nu trebuie decât să-l convingi s-o citească. Dacă nu-l poți convinge, citește-o tu, pentru că ultimul capitol te învață cum să transmiți mesajul cărții celor din jur. Și - poate mai important ca orice - cum să-ți împiedici copiii să se apuce de fumat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Allen Carr

Traducător: Oana Vlad

Data apariției: 2004

ISBN: 978-973-50-7355-8

Copertă: Paperback

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Allen Carr
Allen Carr
Autor

Allen Carr, de profesie contabil, fumator de pana la 100 de tigari pe zi, a ince...

vezi autor