TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum l-am cucerit pe duce
Vezi
galerie

Cum l-am cucerit pe duce

de Evie Dunmore

Id: #427894

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Între raţiune şi pasiune
 

Descriere produs

O revoluție spirituală de neuitat. O poveste care va schimba modul în care vezi lumea.

 

Anglia, 1879: Annabelle Archer, strălucita și săraca fiică a unui vicar, își câștigă locul în prima cohortă de femei la renumita Universitate Oxford. În schimbul bursei sale, tânăra se angajează să susțină mișcarea al cărei scop este obținerea drepturilor politice pentru femei.

 

Sarcina Annabellei nu este deloc simplă: trebuie să câștige susținerea bărbaților influenți pentru cauza sufragetelor.

 

Ținta sa? Sebastian Devereux, recele și calculatul Duce de Montgomery care conduce politica britanică după ordinele reginei. Iar provocarea este să nu cedeze în fața puternicei atracții pe care o simte pentru bărbatul care este în antiteză cu toate lucrurile în care crede. Sebastian este îngrozit de faptul că sufragetele s-au infiltrat în casa lui ducală, dar adevărata amenințare este reprezentată de sentimentele sale pentru frumusețea cu ochi verzi pe nume Annabelle. Sebastian este în căutarea unei soții de rang egal pentru a-și asigura moștenirea la care a muncit atât de mult pentru a o reconstitui. Însă o femeie de rând, cum este fiica unui vicar, nu ar putea fi niciodată ducesa lui. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Evie Dunmore

Traducător: Roxana Olteanu

Data apariției: decembrie 2021

Titlu original: Bringing Down the Duke

ISBN: 9786069700457

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, pasiune

 

Opinii editoriale

Volumul cu care debutează Evie Dunmore este o bijuterie. Având ca fundal mișcarea britanică pentru sufragiu, Cum l-am cucerit pe duce. Între raţiune şi pasiune este o carte inteligentă, cu o mulțime de detalii cu semnificație istorică și cu o doză mare de romantism, care celebrează puterea dragostei și pasionata luptă pentru drepturile femeilor. Un amestec uimitor de istorie și iubire care îi va încânta pe cititori.

Chanel Cleeton, autorul bestsellerului New York Times, „When We Left Cuba”

Cum l-am cucerit pe duce, scrisă de Evie Dunmore, ne fascinează și ne reamintește de ce ne plac romanele de dragoste istorice.

Julia London, autoarea bestsellerului The New York Times, „Seduced by a Scot”