TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept civil. Obligații 978-606-27-0848-1,978-606-27-2454-2
Drept civil. Obligații
Vezi
galerie

Drept civil. Obligații

de Paul Vasilescu

Titlu apărut în colecția Cursuri, seminarii, teste la Hamangiu

Id: #248790

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a 3-a
 

Descriere produs

Lucrarea Drept civil. Obligațiile este dedicată analizei aprofundate a materiei obligațiilor civile, una dintre cele mai importante și dificile părți ale studiului dreptului civil.

 

La șapte ani de la apariția ultimei ediții, această a treia ediție, revizuită, păstrează structura edițiilor anterioare și noțiunile relevante în prezent, accentuând felul în care au evoluat, prin raportare la cele mai relevante actualizări din legislație, doctrină și practica judiciară. Sunt avute astfel în vedere textele consolidate ale Codului civil (păstrându-se, totodată, și paralela cu reglementarea din 1864), ale Codului de procedură civilă, legislația conexă la zi, precum și decizii recente din jurisprudența Înaltei Curți de Casație și Justiție și a altor instanțe naționale.

 

Lucrarea Drept civil. Obligațiile este concepută în tiparul unui curs universitar, explorând toate instituțiile cuprinse în vasta teorie a obligațiilor civile, pornind de la exegeza, dinamica, executarea și până la stingerea acestora, explicând mecanismele garanțiilor – personale și reale –, precum și izvoarele obligațiilor – faptul juridic licit, actul juridic unilateral, contractul și răspunderea civilă delictuală.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paul Vasilescu

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 978-606-27-2454-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 880

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu