TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trăieşte bine, cheltuieşte mai puţin AI-RUS-TRBCMP-16-N-001
Trăieşte bine, cheltuieşte mai puţin
Vezi
galerie

Trăieşte bine, cheltuieşte mai puţin

de Ruth Soukup

Id: #261495

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Autoarea abordează spectrul cheltuirii și economisirii banilor, dintr-o perspectivă creștină, oferind exemple de pilde și citate care vin întru susținerea principiilor pe care ea le exprimă.

Această carte se bazează pe lecții dure, învățate din propriile greșeli ale lui Ruth Soukup. Ea spune: „Pentru că sunt creștină, se bazează, de asemenea pe ce m-a învățat Biblia despre viața bună și, ca atare, include unele versete biblice. Sper și mă rog să fii provocată în timp ce citești această carte – provocată să-ți reevaluezi prioritățile și să faci modificările necesare care vor avea ca rezultat nu numai un cont bancar mai mare, ci și o viață mai bună, plină de mulțumire, sens și bucurie. Nu va fi ușor – schimbarea de durată presupune muncă grea –, dar te rog să mă crezi când îți spun că recompensele merită efortul.”

Supraconsumul și satisfacerea necontrolată a oricăror dorințe – fie că este vorba de mâncare, alcool, droguri sau posesiuni – îi vor distruge pe oameni, în cele din urmă. Cheltuitul în exces și dorința de a avea mai mult sunt dependențe ca oricare altele, care trebuie temperate pentru a putea supraviețui.

Cu ajutorul acestei cărți vă puteți dezvolta disciplina de a controla cheltuielile, de a consuma mai puțin, de a vă încadra într-un buget anume sau de a economisi pentru viitor. Nu puteți avea o viață cu adevărat productivă, mulțumită și plină de bucurie, dacă finanțele voastre sunt un haos. O viață bună și stabilitatea merg mână în mână.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ruth Soukup

Data apariției: ianuarie 2016

Titlu original: Living Well, Spending Less: 12 Secrets Of The Good Life

ISBN: 978-606-8739-67-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 223

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon