TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfidează adversitățile și obține succesul
Sfidează adversitățile și obține succesul
Vezi
galerie

Sfidează adversitățile și obține succesul

de Rom Brafman

Id: #428821

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cele 6 principii fundamentale pentru succes garantat chiar și atunci când nimeni nu-ți mai da nici o șansă
 

Descriere produs

Timp de decenii, presupunerea generală era că oamenii care se confruntă cu adversități - o copilărie dificilă, turbulențe în carieră, lovituri neașteptate ale sorții - vor ceda mai devreme sau mai târziu sub povara dificultăților. Dar, în urma cercetărilor temeinice, psihologii au constatat, din nou și din nou, că un număr semnificativ dintre cei considerați defavorizați de soartă sunt în măsură să răzbată dincolo de obstacole și să obțină un succes spectaculos.

 

În loc să cadă victimă circumstanțelor nefavorabile, unii transformă dificultățile în experiențe de evoluție fizică și psihică și ies din înfruntări mai puternici.

 

De ce unii oameni reușesc să treacă de obstacole care pe alții îi doboară și răzbat dincolo de bariere ce le depășesc puterile? De ce unii par că își creează propriul „efect de tunel”, asemenea particulelor subatomice ce nu respectă legile fizicii clasice și străpung bariere de potențial a căror înălțime le depășește energia?

 

Cum este posibil ca indivizi a căror succes este improbabil să sfideze probabilitățile și să depășească victorioși situații limită? Există anumite trăsături pe care acești oameni le au în comun? Putem învăța din succesele lor și să aplicăm cunoștințele în viețile noastre? Cum să facem să rămânem puternici când totul în jur pare că ne trage în jos?

 

Dr. Rom Brafman a găsit răspunsuri la toate aceste întrebări, folosindu-se de convingătoare studii de caz din educație, afaceri și armată și de o gamă largă de cercetări psihologice de ultimă oră. El a identificat și a detaliat în această carte cele șase principii fundamentale urmate de cei care sfidează adversitățile și obțin succesul chiar și atunci când nimeni nu le mai dă nicio șansă.

 

Printre acestea:

  • Importanța critică a Direcției Reflectorului Psihic. Este lumina reflectorului îndreptată spre propria persoană sau spre lumea din jurul nostru? Cu alte cuvinte, ne vedem ca protagoniști ce își hotărăsc singuri direcția vieții sau considerăm că acțiunile altor oameni și evenimentele din jurul nostru au o contribuție mai importantă la ceea ce se întâmplă în viața noastră?
  • Valoarea unui mentor în viața noastră. Un aliat consecvent care ne acceptă necondiționat, în timp ce ne provoacă să ne dezvoltăm, ne poate ajuta să ne depășim limitele și să spargem acel plafon de sticlă care ne îngăduie realizarea potențialului!

  • Puterea temperamentului. Oamenii care sunt capabili să răzbată dincolo de obstacolele vieții au o dispoziție surprinzător de calmă și voioasă; ei nu permit ca evenimentele vieții să le tulbure echilibrul psihic.


Brafman susține cu date și fapte că prin înțelegerea acestor principii fundamentale și incorporarea în viața noastră a strategiilor sugerate de el putem fi mai bine pregătiți să depășim orice obstacol, de la eșecurile la locul de muncă, la provocările vieții noastre personale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rom Brafman

Data apariției: februarie 2023

ISBN: 9786068709093

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Businesstech

Teme: succes