TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Singletasking - Concentreză-te pe o singură sarcină
Singletasking - Concentreză-te pe o singură sarcină
Vezi
galerie

Singletasking - Concentreză-te pe o singură sarcină

de Devora Zack

Id: #428823

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Să distrugem un mit! MITUL REALIZĂRII SIMULTANE A MAI MULTOR SARCINI

 

Arta concentrării pe o singură sarcină.

 

Amintește-ți de un moment când numărai ceva, ți-ai pierdut concentrarea și a fost necesar să o iei de la capăt. Poate îți lua pulsul sau îți numărai banii, diverse obiecte sau premiile.

 

Există două tipuri de motive pentru care ai fost distras. Unul este interior: mintea ți-a fugit în altă parte. Altul poate fi exterior: un stimul din mediu și-a atras atenția. Primul caz demonstrează cum o minte nestăpânită poate duce la eșuarea chiar și a unei sarcini simple. Al doilea caz arată că a te lăsa distras de stimuli externi te face, mai degrabă, să pierzi timpul decât să-l economisești. În ambele cazuri, o întrerupere îți distruge concentrarea și îți scade productivitatea. Va trebui să iei de la început singura sarcină importantă, aceea de a număra.

 

Această carte îți oferă un sistem simplu, cu instrumente flexibile, pentru a te ajuta să-ți păstrezi concentrarea asupra a ceea ce contează cu adevărat. Vei învăța cum să-ți stăpânești mintea, mediul și pe toți acei oameni păsălogi care se așază în calea potențialului tău. Citind această carte vei înțelege concepte care îți vor permite să finalizezi în mod constant ceea ce începi. Concentrându-te asupra unei singure sarcini pe rând, vei realiza mai mult și te vei bucura de relații mai profunde și mai solide. Dar cum rămâne cu distragerile? Vei învăța să diminuezi distragerile care apar în mintea ta și pe cele care te pandesc la locul de muncă.

 

Tema acestei cărți este prezentată în trei secțiuni principale:

  • Prima parte: Recapătă-ți viața
  • Partea a doua: Recapătă controlul
  • Partea a treia: Amintește-ți ceea ce contează cu adevărat
extinde
 

Detalii produs

Autor: Devora Zack

Data apariției: martie 2023

ISBN: 9786068709024

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Businesstech