TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Arta de a trăi o viață de exceptie 978-606-8709-35-2
Arta de a trăi o viață de exceptie
Vezi
galerie

Arta de a trăi o viață de exceptie

Id: #433907

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fă din viața ta o capodoperă!

 

Nu-i nimic dacă nu te simți super creativ sau deosebit de înzestrat, dacă nu trăiești în circumstanțe speciale și nu ai de rezolvat provocări neobișnuite. Nu este nevoie să faci lucruri excepționale, ci doar să faci lucrurile obișnuite excepțional de bine. În asta constă Arta de a trăi o viață de excepție!

 

Există lucruri pe care le poți face chiar acum și ar fi bine să începi să le faci imediat pentru a te plasa pe traiectoria spre o viață împlinită. Poate că nu ești conștient de asta, dar ești exact unde trebuie să fii și ai tot ce îți trebuie ca să reușești. Ai inclusiv acces neîngrădit la acest ghid concret pentru progres zilnic în obținerea prosperității și fericirii. Cu ajutorul lui, vei trece cu brio peste chestiunile dificile și vei începe să trăiești în conformitate cu propriile reguli, desăvârșindu-ți permanent arta de a transforma ideile în acțiuni pozitive orientate către rezultate.

 

Pe lângă întrebări energizante care te vor încita să îți schimbi fundamental acele rutine și obiceiuri care pot împiedica progresul în viață, o duzină de capitole concentrate, concise și practice acoperă subiecte precum:

 

Cinci abilități esențiale:

• Dezvoltarea filozofiei tale personale

• Stabilirea obiectivelor

• Proiectarea propriului viitor

• Cum să trăiești în modul tău unic

• Cum să începi o viață mai bună chiar azi

 

În plus, prin povești personale, Jim Rohn îți împărtășește lecții și exemple care te vor stimula să devii mai valoros - acasă, la locul de muncă, ca părinte și în orice altă năzuință. Cea mai mare comoară în viață nu este ceea ce ai, ci ceea ce ești.

Jim Rohn

 

Pentru că a ales să trăiască o viață de excepție, ca o vie exemplificare a principiilor pe care le-a susținut, Jim Rohn continuă să inspire oamenii din întreaga lume să-și transforme visele în realitate. El a reușit să sintetizeze cu brio cei patruzeci de ani dedicați studiului comportamentului uman și munca din spatele celor peste 6000 de seminare de autodezvoltare susținute în întreaga lume în această carte puternică, directă și de o simplitate rafinată. Cei dornici să-și internalizeze ideile și dispuși să acționeze pe baza lor își vor împlini de-a lungul vieții aspirațiile privind bunăstarea materială, și cele privind fericirea. Tu ce vei alege să faci cu viața ta, cititorule?

extinde
 

Detalii produs

Traducător: Andreea Mirica

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 978-606-8709-35-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Businesstech

Teme: succes

 

Loc în topurile Cartepedia