TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Noua psihologie a învingătorului
Noua psihologie a învingătorului
Vezi
galerie

Noua psihologie a învingătorului

de Denis Waitley

Id: #430614

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Denis Waitley, autorul celor mai bine vândute carți Seeds of Greatness (Semințele Generozității, carte tradusă și în limba română), The Psychology of Winning și The Winner’s Edge, este una dintre cele mai respectate și ascultate voci despre realizările de înaltă performanță. în Noua Psihologie a învingătorului el oferă sfaturi nemuritoare și oportune despre cum să-și aplice filozofia în era digitală și să atingă astăzi excelența personală și profesională.

 

Lumea s-a schimbat devenind aproape de nerecunoscut de când și-a înregistrat pentru prima dată cea mai bine vândută carte, în anii 1970, trecând de la epoca industrială târzie la era digitală și nu numai. Cum a afectat această digitalizare mesajul original a lui lui Waitley? Cum i-au afectat standardele secolului XXI pe cei care caută succesul antreprenorial? Cum ne afectează această schimbare viața personală și profesională de astăzi? în stilul său patentat, autentic, accesibil și personal, Denis Waitley îți va răspunde cum poți fi un învingător adaptat la aprigele provocări permanente ale secolului!

 

Peste tot în lume, oamenii muncesc din greu, muncesc ore îndelungate pentru o recompensă mică – și apoi există învingători înnăscuți care par să aibe succes ușor și fără efort. Tu ești pe cale să te alături acestui al doilea grup.

Denis Waitley este cel mai bun trainer de performanță din America. Programul său Psihologia învingătorului s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare și a devenit cel mai mare program de dezvoltare personală și profesională al timpului. Alături de olimpicii americani și astronauții NASA, companii precum GE, Microsoft, Mercedes Benz etc. au folosit acest program al lui Waitley pentru persoanele cu funcții în conducerea executivă, administratori și acționari.

 

Există un diamant în tine care așteaptă să strălucească! Sistemul școlar tradițional nu te învață cum să îl șlefuiești. Este posibil ca nici familia ta să nu fi știut cum. Metodele pe care Waitley le-a folosit pentru cei mai performanti din lume sunt la fel de utilizabile de orice persoană dispusă să învețe și să acționeze. Acesta este modul în care șlefuiești diamantul din interiorul tău. Această căutare este pentru tine atunci când ești pregătit să o faci!

• întoarce-te în forță din orice eșec și dovedește că ai tot ce-ți trebuie pentru a învinge.

• Livrează performanțe profesionale uluitoare și astfel vei reuși să fii recunoscut și recompensat ca fiind profesionistul numărul 1 în orice organizație în care te-ai duce.

• Fă de două ori mai multe lucruri astfel încât să îți poți dubla rezultatele în jumătate din timp fără a renunța la odihna și fortificarea de care ai nevoie pentru a fi la cel mai bun nivel.

• Atrage alți superperformeri care să se alăture viziunii tale. Vei preîntâmpina pierderile de timp și bani în urma unor alegeri neinspirate și îți vei construi un palmares de invidiat al traseului profesional.

• Concentrează-te pe a-ți respecta profesia și activitatea luând deciziile potrivite și vei fii răsplătit atât financiar prin realizarea proiecției stilului de viață visat cât și printr-o satisfacție personală nemaiîntâlnită.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Denis Waitley

Data apariției: iunie 2023

ISBN: 9786068709321

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Businesstech

Teme: succes