TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Știința succesului 978-606-44-1573-8
Știința succesului
Vezi
galerie

Știința succesului

de Napoleon Hill

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #433967

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Prelegerile originale ale lui Napoleon Hill
 

Descriere produs

Dacă vrei să îți descoperi scopul principal în viață, să ai o atitudine mintală pozitivă, să atragi cât mai multe oportunități sau să devii un lider eficient, aici vei găsi instrumentele necesare pentru a realiza tot ceea ce îți propui.

 

Ții în mână o carte inedită, reprezentând cel mai neașteptat și mai valoros dar pe care ni-l face, postum, Napoleon Hill. Recuperat din înregistrări audio, cursul său cuprinde toate principiile filozofiei succesului, elaborate de maestrul dezvoltării personale de-a lungul a peste două decenii. Susținute la Chicago în anul 1954, prelegerile lui Hill alcătuiesc poate cel mai cuprinzător și mai eficient program de autoperfecționare al unui clasic american al genului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Napoleon Hill

Traducător: Steluța Giurgeanu

Data apariției: decembrie 2023

Titlu original: Napoleon Hill’s Master Course

ISBN: 978-606-44-1573-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: succes

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

„Înțelepciunea lui Hill este și va rămâne relevantă, indiferent de împrejurări și în ciuda scurgerii timpului. Dacă ești în căutarea unui ghid practic care să-ți schimbe viața, acesta este volumul de care ai nevoie.”

Rogelio Pérez Lara

„Bogăția materială și spirituală pe care am dobândit-o în viață s-a datorat învățăturilor lui Napoleon Hill despre filozofia succesului.”

Poly I. Emenike

„Citind această carte, vei înțelege de ce opera lui Hill este populară în întreaga lume și de ce a influențat actuala mișcare de autoeducare mai mult decât oricare alta.”

Don M. Green

„Opera publicată a doctorului Hill a transformat secolul al XX-lea. Această versiune recuperată va face același lucru cu secolul al XXI-lea.”

William T. Brooks

„Realizarea enormă a lui Hill constă în faptul că a ajutat milioane de oameni să se regăsească, să creadă în ei înșiși și să trăiască așa cum nu și-ar fi imaginat.”

Success Magazine

„Lucrarea lui Hill este presărată cu adevărate comori de înțelepciune care te vor ajuta să excelezi în orice vrei să înfăptuiești.”

Jacob Ridenour

„M-a încântat această carte, este extrem de utilă! Toată lumea ar trebui să profite de ocazia de a-și însuși nestematele ascunse în aceste lecții.”

Dr. Gerald Amandu
Napoleon Hill
Napoleon Hill
Autor

Napoleon Hill (1883‑1970) a fost un celebru autor american de cărţi motivaţional...

vezi autor