TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bătăliile care contează
Bătăliile care contează
Vezi
galerie

Bătăliile care contează

de Magor Csibi, Radu Predescu

Id: #429495

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Strategii testate pentru momentele decisive ale vieții
 

Descriere produs

„Captivantă de la prima și până la cea din urmă pagină, Bătăliile care contează este o colecție de povești care-ți încărcă inima cu încredere și mintea cu speranță. Pentru mine cartea aceasta rămâne una dintre cele mai palpitante lecturi, din ultima vreme!”

Gáspár György, psihoterapeut și autorul cărților Copilul invizibil și Suflete de sticlă

extinde
 

Detalii produs

Autor: Magor Csibi, Radu Predescu

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-606-95702-0-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

Teme: război, răzbunare, succes

 

Opinii editoriale

„Am citit multe cărți în care autorii încearcă, cu mai mult sau mai puțin succes, să transfere învățăminte și principii de leadership dintr-un domeniu în altul - cum ar fi din armată către business.

 

     Cartea scrisă de Magor si Radu nu numai că reușește acest lucru cu brio, dar o face într-un mod inedit, convingător, umanist și emoționant.

Doi oameni extraordinari s-au cunoscut, s-au plăcut și au scris o carte grozavă, despre lucruri pe care le-au învățat „the hard way”, în care cred profund și pe care le practică zi de zi.

Lectură plăcută!”

Dan Stefan, co-fondator Autonom

„Aceasta este o carte despre leadership și valori în situații critice. Despre ce conteză atunci când mizele sunt importante. Magor și Radu n-ar putea veni din lumi mai diferite. Dar poveștile și lecțiile umane pe care le aduc din armată și din viața organizațiilor sunt esențiale și aplicabile fiecăruia dintre noi.”

Andreea Roșca, Creator The Vast&The Curious

„A fost o plăcere să citesc această carte, care combină de o manieră relaxantă, experiențele personale ale celor doi autori, cu exemple de leadership specifice mediilor în care au activat. Cele două planuri pe care se desfașoară narațiunea (cel militar și cel civil), se împletesc perfect în crearea unei atmosfere incitante. Mă bucură și mă onorează faptul că Radu a surprins în narațiunea sa momente pe care le-am trăit împreună, care de altfel au fost foarte multe și sper ca astfel cititorii să înțeleagă mai bine faptele și trăirile unice, specifice unei zone de război.”

Florin Agavriloaiei, Colonel în rezervă