TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
78 de trepte de înțelepciune 9786069802281
78 de trepte de înțelepciune
Vezi
galerie

78 de trepte de înțelepciune

de Rachel Pollack

Id: #433149

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O călătorie către cunoașterea de șine ghidată de tarot
 

Descriere produs

Rachel Pollack (1945-2023) a fost cea mai influentă persoană din lume în ceea ce privește etalările de tarot. Cartea de față, publicată pentru prima oară în anul 1980 și de atunci mereu pe piață în ediții succesive, este cunoscută drept „Biblia tarotului”.

 

Autoare prolifică, atât de ficțiune, cât și de nonficțiune, a scris numeroase cărți dintre care amintim aici: A Walk Through the Forest of Souls, Unquenchable Fire, Godmother Night și The Fissure King. Este creatoarea The Shining Tribe Tarot și a scris ghidurile de interpretare la numeroase deck-uri de tarot printre care și la celebrele The Vertigo Tarot și Salvador Dali's Tarot.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rachel Pollack

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786069802281

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 408

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

 

Opinii editoriale

„Când am scris 78 de trepte de înțelepciune nici prin gând nu mi-a trecut că va rămâne pe piață atât de mult timp sau că va atinge viețile atât de multor oameni. Am avut doar sentimentul că era ceva de spus despre tarot, un subiect pe care îl iubesc, și că această abordare anume se poate să nu fi fost încercată înainte sau, cel puțin, nu în acest mod. Răspunsul atât de multor oameni careau vorbit despre efectul pe care cartea l-a avut asupra lor, nu doar în înțelegerea tarotului, ci efectiv în viețile lor, a fost un dar incredibil.”

Rachel Pollack, Hudson Valley, 2018

„Rachel Pollack este autoritatea mondială numărul unu în arta tarotului contemporan și citirea cărților de tarot. Iubesc cărțile sale și modul în care împărtășește ,,înțelepciunea tarotului” de mai bine de 40 de ani.”

Johannes Fiebig, co-autor al The Ultimate Guide to the Rider Waite Tarot

„De fiecare dată când am câte o întrebare legată de tarot, pun mâna pe această carte. E cea mai profundă scriere pe acest subiect, dar și resursa mea cea mai de încredere. Dacă vrei să înveți să citești în cărțile de tarot, e neaparat nevoie să ai această carte în bibliotecă. Este standardul de aur în acest domeniu!”

Theresa Reed, autoarea Tarot No Questions Asked

„Dacă ar exista o monarhie a tarotului atunci, cu siguranță, Rachel Pollack ar fi Regina, iar 77 de trepte de înțelepciune este textul care o impune pentru acest rol. O lectură esențială atât pentru începători, dar și pentru cei inițiati, care se pot întoarce mereu și mereu la acest text pentru a descoperi noi sensuri.”

Benebell Wen, autoarea Holistic Tarot