TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Făcuți pentru dragoste 9786069802397
Făcuți pentru dragoste
Vezi
galerie

Făcuți pentru dragoste

de Stephanie Cacioppo

Titlu apărut în colecția Versant la Vellant

Id: #435042

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Călătoria unei neurocercetătoare către dragostea romantică, pierdere și esența conexiunii umane
 

Descriere produs

În Făcuți pentru dragoste, Stephanie Cacioppo nu ne spune doar o poveste cu bază științifică, dar ne istorisește și o poveste de dragoste. Cartea este impregnată de insight-uri revelatorii despre cum și de ce ne îndrăgostim, despre ce anume face ca dragostea să dureze, dar și cum procesăm sentimentul de dragoste în cazul unei pierderi. Textul se împletește cu povestea personală de dragoste a autoarei: legătură puternică dintre ea și partenerul său, un om de știință pasionat de munca sa, pierderea acestuia și apoi perioada de doliu și vindecare de după după doliu.

 

Cea mai cunoscută neurocercetătoare la nivel mondial atunci când vine vorba despre studierea sentimentului romantic de dragoste aduce noi sensuri unui adevăr știut de toată lumea: e mai bine să iubești, chiar dacă ajungi ulterior să pierzi acea dragoste, decât să nu fii iubit vreodată. ,,Nu sunt doar o neurocercetătoare a dragostei, ci și o romantică incurabilă. Și mă aflu aici pentru a susține că, în această perioadă de flux social, când tot mai mulți dintre noi aleg să trăiască singuri și sunt tentați să întoarcă spatele relațiilor romantice, ar trebui să avem curaj. Lumea se schimbă, da, dar dragostea se va schimba odată cu ea. Dragostea va evolua. Aceasta este una dintre cele mai bune caracteristici ale dragostei: adaptabilitate ei.


Deși dragostea este personalizabilă la nesfârșit, trebuie să ne amintim că nu este niciodată consumabilă. Dragostea nu este opțională. Nu este ceva fără de care putem trăi. Dragostea este o necesitate biologică.” Stephanie Cacioppo

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stephanie Cacioppo

Traducător: Medeea Iancu

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 9786069802397

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

Teme: iubire

Medeea Iancu
Medeea Iancu
Traducător

Medeea Iancu este poetă și regizoare. A debutat editorial cu volumul divina trag...

vezi autor