TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Perfect încrezător
Perfect încrezător
Vezi
galerie

Perfect încrezător

de Don A. Moore

Titlu apărut în colecția Versant la Vellant

Id: #427194

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte oferă o perspectivă nouă asupra încrederii, indicând calea de mijloc dintre a avea prea multă încredere și avea prea puțină. Pe parcurs, voi încerca să clarific câteva concepții eronate destul de comune cu privire la ce este încrederea și cum funcționează ea. Pentru că ea nu este nici o trăsătură de personalitate și nici o măsură a prețuirii de sine. Privește‐o mai degrabă ca pe o evaluare care ia în considerare atât convingerile tale, cât și informațiile concrete. Este o evaluare a capacităților tale și a ceea ce poți realiza.

 

„Calibrarea încrederii este dificilă. Nu‐ți va ieși întotdeauna. Totuși merită să lupți pentru o bună calibrare. Filosoful grec Aristotel îi lăuda pe cei care „nefiind nici prea îndrăzneți (...), nici excesiv de timorați, fiind în schimb dispuși potrivit în raport cu ambele atitudini”. Sau, după cum a formulat președintele Statelor Unite ale Americii Theodore Roosevelt: „nefiind nici prea îndrăzneți (...), nici excesiv de timorați, fiind în schimb dispuși potrivit în raport cu ambele atitudini”. Sper că această carte îi va ajuta pe cei care o citesc să se dezvolte și să profite de informațiile oferite aici, deoarece înțelegerea încrederii de sine – și, implicit, a noastră – se poate materializa într‐o viață mai plină de fericire și succes.”

 

Don Moore

extinde
 

Detalii produs

Autor: Don A. Moore

Traducător: George Chiriţă

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 978-606-980-172-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

Teme: încredere

 

Opinii editoriale

„Dacă dorești să iei decizii mai înțelepte cu privire la viitor, fie în viața personală, fie în cea profesională, Perfect încrezator este lectura perfectă.”

Daniel H. Pink, autorul cărții Drive

„O capodoperă. Moore este ghidul perfect care să nu ducă spre încredere deplină.”

Angela Duckworth, autorul cărții Grit

„În orice decizie pe care o iei sau orice obiectiv îl ai ca țintă există 2 moduri de a eșua: ori prin prea puțină încredere, ori, din contră, prin prea multa încredere. Don Moore și-a petrecut întreaga carieră studiind cum să găsim echilibrul perfect între cele două extreme.”

Adam Grant, autorul cărții Give and Take