TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bunătatea
Vezi
galerie

Bunătatea

de Polly Samson

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #429516

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O poveste despre iubire și suferință, iradiind forța durerii de a deschide falii adânci, de netrecut, în interiorul unui cuplu, Bunătatea este cel de-al doilea roman al scriitoarei britanice Polly Samson, Cartea  anului 2015 în The Times și The Observer.

 

Într-o abordare modernă a Paradisului pierdut al lui John Milton, cu o scriitură elegantă, bogată stilistic, în care descrierile peisajului din centrul Angliei sunt detaliate și vii, Polly Samson surprinde dragostea dintre Julian, un student strălucit, de douăzeci și unu de ani, și Julia, mai în vârstă cu opt ani, care a renunțat la o căsnicie plină de abuzuri. În pofida sfaturilor prietenilor și ale familiei, cei doi se lasă purtați de sentimentele lor puternice, încununate de nașterea Mirei. Când fetița se îmbolnăvește grav, Julian trebuie să facă față secretului teribil din căsnicia cu Julia și imensei trădări deghizate într-un gest de bunătate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Polly Samson

Traducător: Carmen Paţac

Data apariției: mai 2023

Titlu original: The Kindness

ISBN: 978-606-097-232-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 344

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: căsătorie, conflict, emoții, prietenie, familie

 

Opinii editoriale

„Polly Samson este o povestitoare rafinată. În Bunătatea, construiește o istorie labirintică seducătoare, plină de indicii și de fantezie, o țesătură complicată, din care, foarte încet, adevărul trecutului iese la iveală. Samson se joacă inteligent cu linia temporală a narațiunii.”

The Guardian

„Bunătatea vă va urmări multă vreme după ce veți fi terminat de citit ultima pagină. Înșelăciunea și trădarea, cu toate formele lor de manifestare, sunt aduse în prim-plan și dezvăluite într-un final copleșitor. Un roman emoționant și captivant, care te predispune la meditație.”

Scotsman

„O poveste magnifică, inteligentă, despre cum un act de mare iubire poate în același timp să fie un act de trădare cumplită și despre cum ne înșelăm pe noi înșine, la fel cum ne înșelăm unul pe celălalt.”

Daily Mail
Polly Samson
Polly Samson
Autor

POLLY SAMSON s-a născut în 1962, la Londra. Pasionată de scris și poezie din cop...

vezi autor