TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De mână cu rușinea la psihoterapie
Vezi
galerie

De mână cu rușinea la psihoterapie

de Elena-Carmen Țuca

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #420820

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Suferința clienților noștri trebuie asistată, nu ignorată. Dar pentru asta, este necesar să ne fi procesat mai întâi propria rușine. Doar așa putem merge alături de ei într-o abordare noncritică și empatică. A fi martor și ghid de-a lungul drumului sinuos al unui client spre găsirea propriei valori este atât o onoare, cât și un privilegiu. Această carte ajută la pregătirea terenului pentru o călătorie mai confortabilă în vindecarea rușinii. Citește-o și bucură-te de ea!” - Angela Carr, psihoterapeut


Rușinea este una dintre primele emoții umane apărute pe scara evoluției. Conștient sau nu, este cea care, pe de o parte, ne aduce în cabinetul de psihoterapie, dar, pe de altă parte, ne împiedică să apelăm la ajutorul de specialitate. De aceea, cartea Elenei-Carmen Țuca este o lectură potrivită atât pentru psihoterapeuți, cât și pentru clienții lor. Autoarea prezintă într-un mod deopotrivă profesionist și accesibil mecanismele rușinii, modalitățile prin care o putem identifica, impactul ei asupra existenței noastre și, mai ales, terapii propuse pentru a trăi viața pe care ne-o dorim.” - Iulia Elena Opriță, psihoterapeut

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elena-Carmen Țuca

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786064411020

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: emoții

 

Opinii editoriale

Cartea îi ia de mână și îi însoțește metaforic, dar mai ales practic pe cei care își doresc să găsească ieșirea din labirintul tenebros al rănilor ascunse adânc sub măștile sinelui fals, pentru a obține libertatea sinelui autentic.

Dr. Gina Antigona Chiriac

O lectură potrivită atât pentru psihoterapeuți, cât și pentru clienții lor, pentru că prezintă într-un mod deopotrivă profesionist și accesibil mecanismele rușinii, modalitățile prin care o putem identifica, impactul ei asupra existenței noastre și, mai ales, terapii propuse pentru a trăi viața pe care ne-o dorim.

Iulia Elena Opriță, psihoterapeut

A fi martor și ghid de-a lungul drumului sinuos al unui client spre găsirea propriei valori este atât o onoare, cât și un privilegiu. Această carte ajută la pregătirea terenului pentru o călătorie mai confortabilă în vindecarea rușinii.

Angela Carr, psihoterapeut
Elena-Carmen Țuca
Elena-Carmen Țuca
Autor

Elena-Carmen Țuca a absolvit în 2009 Facultatea de Psihologie și Științe ale Edu...

vezi autor