TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfatul pe care nu l-am dat
Vezi
galerie

Sfatul pe care nu l-am dat

de Mark Epstein

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #387682

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Depășirea propriilor limite
 

Descriere produs

Mark Epstein este un psihoterapeut fascinat de budism. Încă din tinerețe, pe când era student la medicină, a participat la primele sale tabere de meditație și a înțeles importanța acestei practici în relația cu mintea, care ne duce pe cărări neînțelese.

 

Mulți dintre noi am avut parte de cel puțin o traumă care ne-a marcat destinul. Cum am trecut peste ea, dacă am trecut, a depins, în primul rând, de puterea de a îndepărta gândurile nefericite care nu ne dădeau pace.

 

În Sfatul pe care nu l-am dat, Mark Epstein aduce în discuție mai multe astfel de cazuri tulburătoare și tipul de terapie care a dat roade de fiecare dată. Este o carte în care ni se revelează cele Opt Căi Împreunate, o noțiune budistă tradițională aplicată de autor în contextul psihanalizei, ilustrând parcursul care duce la o viață sănătoasă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mark Epstein

Traducător: Bogdan Burghelea

Data apariției: octombrie 2021

Titlu original: Advice Not Given. A Guide to Getting Over Yourself

ISBN: 9786064409997

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: terapie, destin, fericire

 

Opinii editoriale

„Sfatul pe care nu l-am dat este o carte extraordinar de înțeleaptă și totodată un act de generozitate și compasiune. Este un remediu pentru afecțiunile lumii de astăzi.

Ann Patchett

Mark Epstein împletește psihoterapia cu budismul în moduri care să-i ajute pe cititori în dezvoltarea personală.

Michael Eigen

Mark Epstein ne împărtășește din înțelepciunea lui, fundamentată pe strălucita legătură dintre filozofia budistă și preceptele psihoterapiei.

Daniel Goleman

Mark Epstein duce mai departe importantul său demers, expus într-un limbaj excepțional de lucid. De asemenea, le oferă cititorilor o colecție de fabule, viniete și dezvăluiri personale, cu o strălucită capacitate de a schimba perspectivele, ba chiar de a schimba viața cuiva. Cred că multe dintre aceste învățăminte nu mă vor părăsi curând, fapt pentru care îi sunt deosebit de recunoscătoare.

Maggie Nelson

Cei care își doresc să exploreze mai în profunzime psihologia budistă ar trebui să știe că Epstein a scris despre acest subiect încă din 1995, când i-a apărut prima lucrare. Sfatul pe care nu l-am dat este una dintre cele mai bune cărți ale sale și punctul de pornire perfect.

Psychology Today
Mark Epstein
Mark Epstein
Autor

Mark Epstein (n. 1953) este psihoterapeut și scriitor american. În operele sale...

vezi autor