TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Propagarta Nr. 3 / 2023
Propagarta Nr. 3 / 2023
Vezi
galerie

Propagarta Nr. 3 / 2023

Id: #428683

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Revista Propagarta a ajuns la numărul 3. Ceea ce părea la debut, în urmă cu aproape doi ani, o intreprindere temerară, dacă nu chiar naivă, capătă tot mai multă consistență și sprijin din partea comunității artistice din România, dar și a publicului care urmărește evoluția artei vizuale românești. Vă mulțumim!

 

Cover story. Am vizitat o parte dintre atelierele artiștilor din Pangratti alături de fotograful Alex Gâlmeanu ca să imortalizăm viața, culoarea și lumina din ele.


Circuitul artei în natură. O radiografie interesantă și detaliată a modului în care funcționează mecanismele pieței de artă din România.


Străzile din România prind culoare. Arta stradală își propune să revitalizeze orașele și să aducă o pată de culoare zonelor urbane aglomerate. Iar noi am trecut în revistă câteva exemple care ne-au atras atenția în ultimii ani.


Muzeul Culturii Queer. I-am provocat pe Kilobase Bucharest, responsabili de expozițiile de artă vizuală ale TRIUMF AMIRIA, să răspundă provocării de a marca cele două decenii de artă queer româneacă în doar 20 de puncte, ce s-au dovedit a fi foarte diverse, concentrate și personale.
Colecționarii. Patru dintre cei mai importanți colecționari de artă contemporană din România. Imagini și detalii despre colecțiile lor.


Maeștrii iluziei. 7 falsificatori de artă și poveștile lor fascinante.
Pe urmele unui muzeu dispărut. Povestea Muzeului Simu, primului muzeu privat de artă din România.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: februarie 2023

ISBN: 9772784265036

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 120

Limbă: Română

Dimensiuni: 23x30 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

Teme: creativitate, Cultură