TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mitul antreprenorial. Contractorul 978-606-913-342-2
Mitul antreprenorial. Contractorul
Vezi
galerie

Mitul antreprenorial. Contractorul

de Michael E. Gerber

Id: #308742

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea este o lectură practică și utilă pentru toți antreprenorii, dar mai ales pentru contractori, pentru că îi învață să gândească strategic astfel încât afacerea lor să-și poată atinge adevăratul potențial.

Întreaga informație furnizată în carte, scurtă și la obiect, a fost testată de autor timp de mai mulți ani și i s-a constatat eficiența, contribuind la dezvoltarea reușită a mii de mici afaceri din întreaga lume. Multe dintre ele au fost afacerile unor contractori: instalatori, specialiști în construirea și refacerea acoperișurilor, electricieni, peisagiști, renovatori, toate tipurile imaginabile de contractori.

Așadar Mitul antreprenorial - Contractorul este despre cum să obții cele mai bune rezultate atunci când te ocupi de o afacere de mici dimensiuni, furnizându-ți totodată câteva idei bune despre felul în care gândesc marii oameni de afaceri, indiferent dacă sunt sau nu contractori.

Michael E. Gerber te va ajuta să îți „scanezi” afacerea de la un capăt la altul, să analizezi cât de bine îți gestionezi resursele: oameni, bani, timp și muncă, și ulterior să planifici, să dezvolți și să manageriezi mult mai bine ceea ce deții, astfel încât să îți rămână timp și pentru tine, familia ta și hobby-urile tale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michael E. Gerber

Data apariției: martie 2020

Titlu original: The E-Myth Contractor

ISBN: 978-606-913-342-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon