TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Reinventarea. Salvează ziua de luni, revitalizează-ți munca și nu te bloca niciodată AI-JOA-RSZDLR-18-N-001
Reinventarea. Salvează ziua de luni, revitalizează-ți munca și nu te bloca niciodată
Vezi
galerie

Reinventarea. Salvează ziua de luni, revitalizează-ți munca și nu te bloca niciodată

de Jon Acuff

Id: #261482

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Reinventarea / Do over de Jon Acuff este o carte care împrumută puțin din caracterul autorului său: este simpatică. O citești cu plăcere, pentru că este povestită cu har, unde mai pui că te învață niște trucuri care îți vor fi utile nu numai în carieră, ci și în viață în general. Iar dacă nu te bate gândul să faci nicio schimbare în carieră prea curând, cu siguranță că, în viața fiecăruia dintre noi este, oricând, loc de mai bine.

„Trăim pentru zilele de weekend fiindcă am acceptat că zilele săptămânii sunt echivalente cu moartea visurilor noastre.”

Cartea lui Acuff pleacă de la ideea că există prea mulți oameni care nu se bucură de duminici, din simplul motiv că îi sperie ideea de luni, ziua în care se vor întoarce la jobul pe care îl urăsc, sau dacă nu îl urăsc, se gândesc cel puțin că nu este ceea ce vor ei să facă în viață. REINVENTAREA lui Acuff  devine astfel acel „șut în fund” de care au nevoie toți cei care se complac în a fi nefericiți făcând ceea ce nu le place, și acel pas înainte spre cariera potrivită, generat de precedentul „șut în fund”. 

Acuff te ia frumos de mânuță și te ajută să faci primul pas înainte, învățându-te niște lucruri pe care să le folosești în drumul tău spre cariera mult visată. Vei învăța mai întâi ce este Contul de Economii al Carierei și cum să îl folosești.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jon Acuff

Data apariției: ianuarie 2018

Titlu original: Do over

ISBN: 978-606-913-351-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes