TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tribul mentorilor AI-TIF-TRIBUM-19-N-001
Tribul mentorilor
Vezi
galerie

Tribul mentorilor

de Timothy Ferriss

Id: #308043

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prin intermediul a 11 întrebări, autorul intervievează aproximativ 140 de personalități din diverse domenii, adică pe cei mai împliniți și eficienți oameni pe care îi cunoaște – creatori, miliardari, lideri ai gândirii, etc – cu scopul de a afla care este drumul de urmat în viață și ce înseamnă succesul. 

În această carte vei și toată varietatea de emoții și experiențe umane, de la hilar la lucruri care-ți fac inima  se strângă, de la eșec la succes și de la viață la moarte.

Pentru cei dintre voi cărora le plac citatele, autorul oferă pe tot parcursul cărții o colecție consistentă de cuvinte memorabile care l-au inspirat și îl inspiră încă. Cartea va fi extrem de interesantă și pentru pasionații de gadgeturi, întrucât, interlocutorii lui Ferriss vor mărturisi în numeroase rânduri ce noi descoperiri ale tehnologiei le simplifică viața sau le-o face mai frumoasă. Ba mai mult decât atât, cartea îți va recomanda chiar și un remediu eficient împotriva acneei. Și că veni vorba de acnee, aceasta este o lectură excelentă pentru studenți, întrucât este plină cu sfaturi utile și inteligente pentru ei, venite de la persoane abilitate. Dar ceea ce îți va plăcea mai mult decât toate acestea, vor fi sutele de recomandări de cărți pe care le vei primi de la „personajele” cărții. Pe multe dintre ele vei dori să le citești și tu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Timothy Ferriss

Data apariției: decembrie 2019

Titlu original: Tribe of Mentors: Short Life Advice from the Best in the World

ISBN: 978-606-913-558-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 704

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes

Timothy Ferriss
Timothy Ferriss
Autor

Personalitate polivalentă, Tim Ferriss se autodefinește ca fiind în primul rând...

vezi autor