TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
4 ore Săptămâna de lucru. Evadează de la rutina 9-17 și alătură-te Noilor Oameni Bogați AI-TIF-4OSDLE-18-N-001
4 ore Săptămâna de lucru. Evadează de la rutina 9-17 și alătură-te Noilor Oameni Bogați
Vezi
galerie

4 ore Săptămâna de lucru. Evadează de la rutina 9-17 și alătură-te Noilor Oameni Bogați

de Timothy Ferriss

Id: #261379

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

4 Ore - Săptămâna de lucru / The 4 Hour Workweek de Timothy Ferriss este mai mult decât o carte, este un fenomen internațional care a schimbat viețile multor oameni. Autorul îți oferă prin intermediul acestei cărți, devenită bestseller și ajunsă pe primul loc în topul New York Times, designul unui stil de viață ideal. Adică, o viață în care să ai timp liber suficient, să poți călători și face ceea ce îți place, dar, în care, să și muncești și să câștigi mai mulți bani decât atunci când jobul constituia principala ta preocupare.

 

Autorul cărții care a petrecut șapte ani în topul bestsellerurilor New York Times, Timothy Ferriss, este în aceeași măsură antreprenor, scriitor și investitor. Cărțile sale 4 Ore – Săptămâna de lucru, 4 Ore – Corpul și 4 Ore - Chef au înregistrat un succes uimitor, fiind traduse în 30 de limbi. Tim Ferriss este totodată lector invitat al Universității Princeton, primul american din istorie deținător al recordului mondial Guiness la tango, consultant pentru peste 30 de deținători de recorduri mondiale în sporturi profesioniste și olimpice, campion național la kickboxing chinezesc, arcaș călare în Nikko, Japonia, actor in seriale de televiziune de succes în China și Hong Kong, etc…

 

Ferriss este un tip simpatic care vede și face lucrurile în felul lui, dar care ajunge totodată să treacă de la 40 000 de dolari pe an și 80 de ore de muncă pe săptămână, la 40 000 de dolari pe lună și doar 4 ore de muncă pe săptămână. El povestește cum a început să disprețuiască autoritatea încă de la vârsta preșcolară și cum era cât pe-aici să nu treacă de grădiniță pentru că refuza să învețe alfabetul, cum a fost dat afară de la jobul de om de serviciu într-un magazin de înghețată într-un timp record de numai trei zile, cum în Japonia a ajuns la concluzia că majoritatea oamenilor sunt confuzi în ceea ce privește viața, cum a intrat la Princeton, s-a lăsat de Princeton și apoi s-a reîntors la Princeton, cum s-a angajat și a aflat că era cel mai prost plătit angajat din companie, cum a înființat BrainQUICKEN LLC și în final a început să câștige mai bine, să muncească mai puțin și să aibă viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

 

Timothy Ferriss este de părere că teoria conform căreia e bine să muncim toată viața ca la final să ne bucurăm de rezultatele ei este învechită și depășită și că nu se mai potrivește timpului prezent. El propune astfel un alt model de a munci și a trăi, mai bine adaptat nevoilor omului modern. Cum poți ajunge la performanța de 4 ore - Săptămâna de lucru? Simplu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Timothy Ferriss

Data apariției: ianuarie 2018

Titlu original: The 4 Hour Workweek

ISBN: 978-606-913-019-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes, umor

Timothy Ferriss
Timothy Ferriss
Autor

Personalitate polivalentă, Tim Ferriss se autodefinește ca fiind în primul rând...

vezi autor