TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Viitorul aparține companiilor mici
Viitorul aparține companiilor mici
Vezi
galerie

Viitorul aparține companiilor mici

de Seth Godin

Id: #424255

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
183 de eseuri, observații și idei remarcabile de afaceri
 

Descriere produs

Seth Godin, prin lucrarea de față, al cărei titlu original în limba engleză este Small is the new big, își propune să revoluționeze din temelii principiul repetat și pus în practică timp de ani de zile de aproape toți oamenii de marketing. O lungă perioadă de timp a fost la modă să gândești în stil mare, să-ți faci planuri mărețe sau să te evidențiezi prin mărime.


Se pare că în zilele noastre lucrurile au început să se schimbe. Să ne gândim la impactul articolelor publicate pe bloguri mai mult sau mai puțin influente, dar care pot afecta semnificativ imaginea unei companii, pentru că lucrurile mici au impact. Despre ele se vorbește, iar informațiile circulă cu repeziciune și sunt practic imposibil de controlat.


S-a dovedit clar că o companie mică poate ajunge la același succes, cu mai puține resurse, decât una mare. Avantajul companiilor mari este uneori puterea financiară, dar când ești mic poți evita birocrația și te poți apropia mult mai ușor de consumatori. Companiile mici sunt întotdeauna mai atente la detalii, au clienți care se transformă în adevărați avocați ai brandului și care povestesc mai departe despre lucrurile de care au fost încântați.


Nu neapărat tot ce e mare este și bun. Mărimea contează, dar nu în toate situațiile. Chiar și străvechea înțelepciune românească a surprins foarte bine aceste principii în proverbul Buturuga mică răstoarnă carul mare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Seth Godin

Traducător: Cristina Ioniţă

Data apariției: iunie 2008

Titlu original: Small Is the New Big: and 183 Other Riffs, Rants, and Remarkable Business Ideas

ISBN: 9789738815629

EAN-13: 6422545000378

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Brandbuilders

Teme: succes

Seth Godin
Seth Godin
Autor

Seth Godin este autorul a unsprezece bestselleruri internaţionale, traduse în pe...

vezi autor