TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Beyond Disruption
Vezi
galerie

Beyond Disruption

de W. Chan Kim, Renée Mauborgne

Id: #430051

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Inovați și creșteți fără să distrugeți industrii, companii sau cariere
 

Descriere produs

Bestsellerul global Strategia oceanului albastru a schimbat pentru totdeauna modul în care se raportează lumea la strategie. Acum, W. Chan Kim și Renée Mauborgne oferă o nouă idee îndrăzneață, care va transforma modul în care ne raportăm toți la inovare și dezvoltare.


Perturbarea domină teoria și practica inovării. Însă, în ciuda puterii sale, ea este distructivă, înlocuind locuri de muncă, companii și chiar întregi industrii. Oare pierdem din vedere o altă abordare a inovării și a dezvoltării?

După trei decenii de cercetare, autorii bestsellerului Strategia oceanului albastru, W. Chan Kim și Renée Mauborgne, dezvăluie un alt mod de a inova și de a crește. La fel cum Strategia oceanului albastru a redefinit esența strategiei ca fiind crearea, nu concurarea, Beyond Disruption redefinește și extinde imaginea existentă a inovării printr-o nouă abordare, crearea neperturbatoare, liberă de înlocuirea distructivă care apare când inovatorii își propun să perturbe. Kim și Mauborgne arată avantajele distincte ale creării neperturbatoare pentru afaceri și societate, arătând cum această nouă abordare a inovării permite companiilor să crească și, totodată, să fie o forță a binelui. Cu exemple din toate sectoarele economiei și un cadru practic pentru eforturile de inovare, cartea arată:

  • De ce crearea neperturbatoare contează pentru noi toți și de ce probabil va deveni și mai importantă în viitor.
  • Cum completează ea perturbarea și cum puteți să identificați și să profitați de oportunitățile neperturbatoare.
  • Cum își pot urmări mai atent companiile strategiile de dezvoltare și inovare, într-un mod mai echilibrat pentru afaceri și societate.


Cercetările bogate din spatele acestei cărți, un ghid practic pentru inovare și dezvoltare, și mesajul său ieșit din comun o fac un must-read pentru următoarea generație de inovatori.

extinde
 

Detalii produs

Autor: W. Chan Kim, Renée Mauborgne

Traducător: Raluca Chifu

Data apariției: mai 2023

Titlu original: BEYOND DISRUPTION: Innovate and Achieve Growth without Displacing Industries, Companies, or Jobs

ISBN: 978-606-722-570-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: societate, succes

 

Opinii editoriale

Inovația duce la progres, însă nu ar trebui să confunde scopul cu mijloacele. În Beyond Disruption aflăm că inovația poate fi și neperturbatoare. Renée Mauborgne și W. Chan Kim ne prezintă cadrul acestei strategii transformatoare care rezolvă probleme actuale și, în același timp, creează oportunități care îmbunătățesc viețile tuturor.”

Argumentul UniCredit Bank

Crearea neperturbatoare este un nou concept deschizător de drumuri, care le arată liderilor cum pot să inoveze și să se dezvolte organizațiile lor, fiind totodată forțe ale binelui. Această carte va deveni celebră în domeniul afacerilor.

Jake Cohen, prodecan senior, Școala de management MIT Sloan