TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Procrastinarea intenționată. 5 permisiuni ca să îți multiplici timpul AI-ROV-PI5PCS-18-N-001
Procrastinarea intenționată. 5 permisiuni ca să îți multiplici timpul
Vezi
galerie

Procrastinarea intenționată. 5 permisiuni ca să îți multiplici timpul

de Rory Vaden

Id: #261469

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Procrastinarea intenționată / Procrastinate on Purpose de Rory Vaden nu este doar o carte, este o investiție, pentru că la finalul ei vei deține toate instrumentele necesare pentru a deveni și tu la rândul tău ceea ce autorul numește un multiplicator (n.r: om de succes). Vei iubi Procrastinarea intenționată pentru modul surprinzător în care desființează rând pe rând o serie de mituri, oferindu-ți perspective noi asupra ce este cu adevărat important când vine vorba de muncă și eficiență. Rory Vaden este cu siguranță unul dintre acei autori care merg împotriva curentului fără a se înșela nicio clipă, și care, îți oferă o soluție practică și cât se poate de realizabilă la eterna problemă… nu am timp… Descoperă cele 5 strategii (permisiuni), folosite de oamenii de succes pentru a câștiga timp și aplică-le în viața și în cariera ta!

Procrastinarea intenționată este o carte despre productivitate și gestionarea eficientă a timpului, care pornește de la premisa că tot ce ai știut până acum despre valorificarea acestei resurse valoroase este greșit. De fapt, autorul face mai mult decât să te ajute să îți gestionezi mai bine timpul, el te învață să îți multiplici timpul, plecând de la următorul raționament: o autodisciplină mai bună, înseamnă mai mult timp, iar mai mult timp, înseamnă în cele din urmă mai mulți clienți satisfăcuți, și, deci, mai mulți bani.

„Invadator și puternic, acest ucigaș al productivității și nouă formă de procrastinare este în prezent cel mai scump cost invizibil din domeniul afacerilor...”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rory Vaden

Data apariției: ianuarie 2018

Titlu original: Procrastinate on Purpose

ISBN: 978-606-913-405-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon