TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O ultimă încercare
O ultimă încercare
Vezi
galerie

O ultimă încercare

de Octavia Peța

Id: #429661

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pe tot parcursul verii am fost măcinată de aceleași gânduri, stări, întrebări, însă de această dată ele sunt mai pătrunzătoare ca niciodată; își fac simțită prezența din nou, și din nou, și din nou, până când nu pot rezista impulsului de a le rosti cu voce tare: „Voi supraviețui zilei de azi?”, „Voi supraviețui liceului?”, „Voi supraviețui vieții?”, „Oare voi scăpa din acest dezastru?”, „Ce mai contează să sper în acest moment?”.

 

Să fiu sinceră, de mult timp nu mă mai sperie astfel de gânduri. Ceea ce mă sperie în adevăratul sens al cuvântului, este faptul că într-o bună zi aceste întrebări or să-și găsească răspunsurile. Fiindcă până la urmă nu misterul în sine este cel ce ne bagă starea de neliniște și de nesiguranță în venele noastre, ci recunoașterea că odată și odată nu o să mai fie în continuare un mister.

 

Este o carte în care am scris despre o boboacă, Olivia Gray, care vede liceul ca pe ultima ei șansă la o viață în care se simte în sfârșit fericită după un trecut ce a doborât-o emoțional. Este o carte în care sunt abordate probleme ale societății precum: bullying, sexism, stigma față de sănătatea mintală… etc. Și nu în ultimul rând, este o carte care pentru mult timp a fost un safe place pentru creativitatea și sentimentele mele; un safe place pe care acum doresc să-l împărtășesc cu cei care simt că trec singuri prin astfel de lucruri, și să le arăt faptul că există oameni care îi înțeleg. Sau, cu cei care pur și simplu îmi găsesc cartea interesantă.” – Autoarea Octavia Peța

extinde
 

Detalii produs

Autor: Octavia Peța

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-606-071-952-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 390

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: curaj, emoții, fericire, identitate, încredere, societate