TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Kaderini între două lumi
Kaderini între două lumi
Vezi
galerie

Kaderini între două lumi

de Elvira Bogos

Id: #427658

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fiecare persoană adultă trăiește la un moment dat cu impresia că viața îi este deja fixată pe fericire, iubire, poate și bogăție. Stă liniștită căci Destinul îi este favorabil. Nimeni nu acceptă că drumul vieții este necunoscut muritorului, că orice ne propunem ori facem este de fapt izvorât din alt mister, nedezlegat de niciun pământean.

 

Kaderini între două lumi, o poveste care vrea să arate că religiile, etniile, bagajele genetice, politicile statelor în care trăim, frica de a fi respins de societate ori persoana iubită, toate ne pietruiesc calea vieții. Toate se înnoadă și dezleagă în cel mai mare miracol al întregii civilizații umane, uniunea femeie-bărbat.

 

Iată puțin din dureroasa spovedanie a uneia dintre femeile poveștii mele, Kaderini între două lumi:
…când soțul meu m-a luat în casa lui, prieteni și chiar rude l-au părăsit pentru că luase o venetică, o femeie violată de mai multe ori, care ziceau ei s-a complăcut în asta. Ba mai mult, mai grav pentru ei, eram o țigancă, nu o ființă umană! Tătarii adevărați sunt foarte stricți cu tradițiile lor, cu legile chiar mai aspre decât ale turcilor, deși sunt neamuri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elvira Bogos

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 978-606-071-940-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: destin, fericire, identitate, încredere, iubire, societate